06 / 05 / 2024

Mete Okay İnan boşanıyor mu

Mete Okay İnan boşanıyor mu

Eski manken Ebru Destan ile işadamı eşi Mete Okay İnan, boşanmak için mahkemeye başvurdu. Destan 2.5 milyon lira tazminat isterken, İnan ise eşinin lüks yaşam peşinde olduğunu öne sürdü.

Mete Okay İnan, Ebru Destan’dan şikayetçi oldu!

Ebru Destan’ın “Şiddet görüyorum” diyerek boşanma davası açtığı eşi Okay İnan, eski manken Ebru Destan’dan şikayetçi oldu. Mahkeme, Ebru Destan’ın açtığı dava için takipsizlik verdi

Mete Okay İnan ile Ebru Destan boşanıyor!

Eski manken Ebru Destan ile işadamı eşi Mete Okay İnan, boşanmak için mahkemeye başvurdu. Destan 2.5 milyon lira tazminat isterken, İnan ise eşinin lüks yaşam peşinde olduğunu öne sürdü.

Fransa'da 1 Euro'ya alınan mağara ev oldu!

Fransa’nın Loire Vadisi‘ndeki mağaza evi sadece 1 Euro'ya satın alan Fransalı çift mağarayı ev haline getirdiler. İşte 1 Euro'ya alınan mağara ev...

Mete Erdemgil kimdir?

İMO üyesi Prof. Dr. E. Mete Erdemgil kimdir? Mete Erdemgil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mete Erdemgil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mete Erdemgil..

Evliyken alınan mallar boşanınca ne olur?

Evli eşler arasında edinilmiş mallara katılma rejiminin uygulanması kanunen asıl olan rejim olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu rejimde evliyken alınan mallar boşanınca ne olur?

Ahmet Okay Karaata kimdir?

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş yeni genel müdürü Ahmet Okay Karaata oldu. Peki, Ahmet Okay Karaata kimdir? Ahmet Okay Karaata bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Okay Karaata...

Yapı Kredi Koray GYO'nun Yeni Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 16 Temmuz 2015 itibariyle Genel Müdür Erdem Tavas'ın görevinden ayrıldığını, yerine Ahmet Okay Karaata'nın atandığını KAP'a bildirdi.

Kat irtifak tapusu ile alınan dairelerde iskan ücretini kim öder?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun "Kat irtifak tapusu ile alınan dairelerde iskan ücretini kim öder?" sorusunu cevaplandırıyor. İşte Heper'in köşe yazısı;

Eminevim sistemiyle satın alınan konut kiraya verilebilir mi?

Ara ödemesiz, peşinatsız daire sahibi olunabilen Eminevim sisteminde birikimle aldığınız ev kısa sürede teslim ediliyor. Peki Eminevim sistemiyle satın alınan konut kiraya verilebilir mi?

Müteahhitten alınan evin tapu harcı 2015!

Tapu harcı, emlak vergisi değerinden az olmamak üzere, beyan edilen devir ve iktisap bedeli üzerinden hesaplanıyor. Peki, müteahhitten alınan evin tapu harcı 2015 nasıl hesaplanır?

Mehmet Okay'dan babalar günü mesajı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Babalar Günü vesilesi ile evlerimizin direkleri olan babalarımızın babalar gününü kutladı.

Torunlar'ın genel kurul toplantısında alınan kararlar tescillendi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararlar İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Mete Proje Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Proje Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Ferah, Sadık Mete tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mayıs'ta kuruldu.

Mete Okay İnan boşanıyor mu Haberi

Mete Okay İnan boşanıyor mu

Eski manken, sunucu ve şarkıcı Ebru Destan ile İnanlar İnşaat'ın veliahtı olan galerici eşi Mete Okay İnan boşanma kararı aldı. Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını gerekçe gösteren Ebru Destan, Bakırköy Aile Mahkemesi'ne iki hafta önce boşanma davası açtı.


Destan'ın dilekçesine göre çift, 16 Haziran 2011'de evlendi ve iki çocukları oldu. Destan'ın iddiasına göre eşi, iki çocuğu ile kendisine ilgi göstermiyor ve ağır hakaretlerde bulunuyordu.


Asıl mesleği mankenlik olan Destan'ın işini yapmasına da izin vermiyordu. Bu yüzden çiftin arası bozulunca Destan boşanmak için eşinden 2 milyon lira manevi ve 500 bin lira maddi tazminat istedi. Bunun yanında her bir çocuk için ayrı ayrı nafaka, çocukların velayetini, kendisi için de yoksulluk nafakası talep etti


Ailesi istemediği halde Ebru Destan'la gizlice evlendiği iddia edilen Mete Okay...