28 / 04 / 2024

Metehan Kavuk özgeçmiş

Metehan Kavuk özgeçmiş

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı kimdir? Metehan Kavuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metehan Kavuk, ne zamandan beri Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı olarak hizmet veriyor?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

İzmir'deki FETÖ'ye finansal destek dava duruşması yapıldı!

İzmir 13. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya, tutuklu sanıklar Küçükbay, Kavuk ve Sipahi, tutuksuz yargılanan Metehan Kavuk ile avukatları katıldı.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Metehan Kavuk yakalandı!

İzmir'de FETÖ soruşturmasında örgüte finans desteği sağladığı öne sürülen Metehan Kavuk İzmir'de bir sokakta yürürken yakalandı. Metehan Kavuk'un adliyeye götürüleceği ve tutuklama kararının yüzüne okunmasının ardından babasının da kaldığı Buca Kırıklar'daki F Tipi Cezaevi'ne konulacağı bildirildi.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk hakkında yeniden yakalama kararı!

İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı verilen 7 işadamından 4’ü sırra kadem bastı. Polis her yerde Metehan Kavuk, Kamil Karakaş, Hami Çatalyürek ve Ruhi Ünalan’ı arıyor.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk'un serbest bırakılmasına itiraz!

Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 7 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir'de gözaltına alınan işadamları adliyeye sevk edildi!

İzmir'de, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ile Abdullah Kavuk ve oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 17 iş adamı ile bir gazeteci adliyeye sevk edildi.

Metehan Kavuk gözaltına alındı!

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, Kavuklar Şirketler Grubu'na yönelik İzmir'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 80 yaşındaki Mehmet Kavuk serbest bırakılırken torunu Metehan Kavuk gözaltına alındı

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Metehan Kavuk özgeçmiş Haberi

Metehan Kavuk özgeçmiş

Metehan Kavuk kimdir?

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, Özel Çakabey Koleji'nin ardından Koç Üniversitesi'nden 2008 yılında mezun oldu. 


Metehan Kavuk, 2008'in Temmuz ve Aralık ayları arasında Kavuklar Grubu'nun satış sonrası hizmetlerinden sorumlu oldu. Aralık 2009’da Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı olarak göreve başladı.


Metehan Kavuk ve Kavuklar iletişim bilgileri:


İzmir / Merkez

Adres: Ankara Caddesi No:85 Bayraklı / İZMİR 

Tel : +90 232 435 63 63 

Fax : +90 232 435 02 14 

E-posta : [email protected] 


Malatya / Merkez

Çevre Yolu Üzeri Kömür Tevzi Önü / MaLATYA 

Tel : +90 422 336 46 82 

Fax : +90 422 336 46 87 

E-posta : [email protected]


Metehan Kavuk: İzmir'e risk alacak yatırımcılar...