05 / 07 / 2024

Metex turizm etkinliği

Metex turizm etkinliği

BU yıl 3.'sü Bursa'da düzenlenen METEX turizm etkinliğinde konuşan Mercan Turizm Şirketler Grubu Başkanı Cüneyt Mengü, Türkiye'de turizmin gelişmesi adına İstanbul'daki üçüncü havalimanının bir an önce devreye girmesi gerektiğini söyledi...

Kültür ve Turizm Bakanlığı onlarca personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada 154 personel alacağını duyurdu. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Parlak tarafından kuruldu.

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Alfurkan Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfurkan Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile yousef Barri tarafından kuruldu.

Alfurkan Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfurkan Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile yousef Barri tarafından kuruldu.

Çeşme Turizm Projesi’nde uzlaşma için komisyon kuruldu!

Çeşme Turizm Projesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın koordinasyonunda toplantı düzenlendi. Toplantıya, hem projeye destek veren hem de karşı çıkan kuruluşlar katıldı. Mehmet Nuri Ersoy, proje için bir komisyon oluşturulduğunu belirtti...

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 83 milyon 320 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gedikli tarafından açıldı. 

Uluslarası turizm yatırımcılardan Türkiye’ye büyük ilgi!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) aracılığıyla, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle düzenlenen 'Tourism Investments Forum-TIF 2020' etkinliği dünyanın önemli markaları tarafından ilgi gördü.

Karaburun Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaburun Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Selman Ata tarafından kuruldu.

Esilasya Otel ve Turizm İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esilasya Otel ve Turizm İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şule Temel tarafından kuruldu. 

Kenzo Travel Turizm Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Kenzo Travel Turizm Acenteliği Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu.

Metex turizm etkinliği Haberi

Metex turizm etkinliği

BU yıl 3.'sü Bursa'da düzenlenen METEX turizm etkinliğinde konuşan Mercan Turizm Şirketler Grubu Başkanı Cüneyt Mengü, Türkiye'de turizmin gelişmesi adına İstanbul'daki üçüncü havalimanının bir an önce devreye girmesi gerektiğini belirterek, "İstanbul'un trafik sorunu ile önemli arterlerdeki Suriyeli mülteci probleminin çözülmesi ile İstanbul'daki turizmin önünü kimse kesemez." dedi. 

III. METEX turizm etkinliği. Bursa'da Arap turizmcilerle Türk müteşebbisleri buluşturdu. Bursa Valiliği. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa, Eskişehir, Bilecik (BEBKA) Kalkınma Ajansı ve Bursa Turizm, Kültür, Tanıtma Birliğinin destekleriyle düzenlenen III. METEX turizm etkinliği. Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde başladı. Mercan Turizm Şirketler Grubu tarafından geleneksel olarak her yıl organize edilen METEX etkinliklerinin ilki Ankara'da, ikincisi İstanbul'da yapılırken. bu yıl üçüncüsü ise Bursa'da düzenlendi. 


"TURİZMDE HEDEF 80 MİLYON TURİST...