11 / 05 / 2024

Metin Ay

Metin Ay

Deltam İnşaat Temizlik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Ay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Pendik, Güllübağlar Mahallesi, Yaşar Doğu Caddesi'nde kuruldu.

Nisan ayı müjdeleri bitmek bilmiyor. Aile Bakanlığı'ndan sonra bu da var. 2.135 TL ödeme yapılacak aileler dikkat

Nisan ayında gerek Aile Bakanlığı gerekse hükümetin diğer yetkilileri cephesinden peş peşe açıklamalar yapılıyor. Ev hanımlarıyla ilgili de önemli bir haber geldi.

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Çamur tarafından kuruldu.

Hükümetin asgari ücret ve emekli maaşlarına yapacağı zam miktarı açıklandı! İşte zamlı maaş miktarı

Hükümetin Temmuz ayında asgari ücrete yapacağı ek zam ve emekli maaşlarına yapacağı artış miktarının kaç olacağı belli oldu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, maaşlara gelecek zam miktarını canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

Temmuz ayında kiralara ne kadar zam yapılacak? Temmuz 2022 kira artış oranı belli mi?

Konut kira fiyatlarındaki fahiş artışlar hükümetin yakın takibindeydi. Başta büyükşehirler olmak üzere, son dönemlerde vatandaşların gündemine gelen yüksek konut kiralarına yeni düzenleme getirildi. Peki, Temmuz ayında kiralara ne kadar zam yapılacak? İşte tüm detaylar...

Konuta Haziran ayında talep patladı!

Hükümetin kamu bankalarıyla yaptığı faiz indirim kampanyası konut piyasasına hareket getirmişe benziyor. Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Tandoğan, haziran ayında satılık konutta son beş yılın en yüksek talebini gördüklerini söylüyor.

Ekonomiye güven 20 ayın zirvesinde!

Ekonomik güven endeksi, hükümetin ve ekonomi yönetiminin aldığı tedbirler ve uyguladığı politikalarla ocak ayında 97,1'e yükseldi.

Ordu Çevre Yolu Şubat ayı sonunda açılacak!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Çevre Yolu için tarih verdi. Gündoğdu Çevre Yolunun ilk etabının Şubat ayı sonu veya Mart ayı başında hizmete açılacağını açıkladı. 

Gedik Yatırım'dan yatırımcıya destek sözü!

Gedik Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık, Gedik Yatırım'ın 2017 yılı strateji raporuna ilişkin düzenlenen basın toplantısında yatırımcıya destek sözü verdi.

Ahmet Metin Karadayı 40 bin liraya daire sattı, 135 kişiyi dolandırdı!

40 bin liraya bahçe katı daire satan Müteahhit Ahmet Metin Karadayı dolandırıcılık suçundan, 386 yıl 11 ay hapis ve 6 milyon 372 lira ceza aldı

Ahmet Metin Karadayı tutuklandı!

386 yıl 11 ay hapis ve 6 milyon 372 lira adli para cezasına mahkum edilip, kafeletle tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, itiraz üzerine tutuklandı.

Ahmet Metin Karadayı davası sonuçlandı!

Maket üzerinden ev sattığı iddiasıyla yargılanan işadamı Ahmet Metin Karadayı'ya 386 yıl 11 ay hapis ve şikayetçi olan 135 kişi için toplam 6 milyon 372 lira TL para cezası ödemesine karar verildi

Varlık barışına 6 ay uzatma!

Hükümetin yurtdışından varlıkların Türkiye'ye getirilmesi için düzenlediği 6736 sayılı Varlık Barışı'nın süresi altı ay uzatılıyor.

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Metin Ay Haberi

Metin Ay

Deltam İnşaat Temizlik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Ay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Deltam İnşaat Temizlik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a.    Her türlü inşaat taahhüt, tadilat, onarım, işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve her türlü montaj tadilat onarım işleri yapmak yaptırmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ettirmek kiralamak kiraya vermek. c.    ...