17 / 05 / 2024

Metin Aydemir

Metin Aydemir

Palandöken Belediye Meclisi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir’in ailesine ev alınmasıyla ilgili madde meclisten oy birliği ile geçti.

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

TMSF, Metin Ayar Ticari İşletmesi'nin 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Metin Ayar Ticari İşletmesi'ne ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 240 bin TL'den başlıyor.

Birol Aydemir'den esnaf kira yardımına ilişkin açıklama!

DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, esnaflara yapılan kira desteğinin büyük illerde 2.500 TL'ye çıkarılmasını ve kira stopajının da alınmamasını önerdi.

Metin Feyzioğlu: Tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmeli!

Avukatlık mesleği için yapılanları ve planlananları anlatan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Metin Feyzioğlu gayrimenkul alım-satımlarının avukat eşliğinde yapılmasını önerdi!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını söyledi.

Metin Feyzioğlu'ndan gayrimenkul alım satımı açıklaması!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada, "Tapuda gayrimenkul alım satımlarında avukatın da orada olmasını istiyoruz" dedi.

Metin Erdoğan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Erdoğan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Erdoğan tarafından kuruldu.

Aydemir Akbaş yeni ev arıyor!

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, giriş katı, düz ayak bir ev aradığını söyledi.

Cemal Metin Avcı’nın Muğla'daki ‘Cüce’ adlı barı kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Fatih Metin'den tarım arazilerinin konuta çevrilmesine ilişkin açıklama!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Belediyeler bizden rekreasyon alanı diye izin alıyor ama daha sonra orayı ticaretle, konuta dönüştürüyor" dedi...

Metin Turgut Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Metin Turgut Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Metin Turgut tarafından kuruldu.

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Metin Aydemir Haberi

Metin Aydemir

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın başkanlığında toplanan meclisten, Geçtiğimiz ay Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde terör örgütü PKK ile girdiği çatışma da şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir’in ailesine ev alınması için karar alındı.


Palandöken Belediyesi Meclisi tarafından Oy birliği ile alınan karar neticesinde konuşan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; "Şehidimizin ailesine evimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.



Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; " Bu cennet vatanı hainlere karşı savunarak canlarını veren şehitlerimiz den sadece biri olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir kardeşimizin geride bıraktığı ailesine sahip çıkma adına emanetlerini koruma adına, bu emanetlerin başımızın tacı olduğunu gösterme adına şehidimizin ailesine bir ev alma düşüncemizi meclisimizi oy birliği ile aldığı kararla yasallaştırdık. Bu kararda tek vücut olan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler...