25 / 07 / 2024

Metin Durdu

Metin Durdu

MRM İnşaat Taahhüt Beton Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Durdu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu!

Vezirköprü'ye yapılan devlet hastanesi ile ağız ve diş sağlığı merkezi inşaatı yüklenici firmanın işi bırakması sonucu durdu.

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen Metin Yalçın hayatta kaldı!

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen 46 yaşındaki işçi Metin Yalçın güvenlik amacıyla çekilen file sayesinde hayatta kaldı. Benzer kazalarda onlarca işçi ölmüştü.

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Tepe Emlak'ın acı günü! Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti!

2016 yılı başından bu yana da Genel Müdür Danışmanı olarak Tepe Emlak'a hizmet veren Mahmut Metin Gültekin vefat etti.Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Atina'da hükümetin özelleştirme politikalarına protesto!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da hükümetin özelleştirme politikaları protesto edildi.

Mehmet Özkan'dan Doğanlar Stadı için Metin Oktay önerisi!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Metin Oktay'ın adının Bornova'daki Doğanlar Stadı'na verilebileceğini belirterek, bunun gerçekleşmesi halinde stadın girişine Metin Oktay'ın heykelini hediye edeceğini bildirdi.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Samsun Vezirköprü Kızılcaören mevkiinde inşaatına başlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi ve 20 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı durdu mu?. Yaklaşık 200 işçinin çalıştığı hastane inşaatında işçilerin sayısının 10 kişilere kadar düştüğü iddia edildi.

FETÖ'nün Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu!

FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, teker teker ortaya çıkıyor. Bu kapsamda kayyum atanan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı'nın Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu; kirli bağlantıdan habersiz ev sahipleri mağdur oldu.

Metin Öztürk: Kaliteli ve nitelikli konutlar satışları artırır!

Eskişehir Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Metin Öztürk, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’ne konuştu. Öztürk, “Türkiye’deki ekonominin iyi olmamasına rağmen inşaat sektöründe kaliteli ve nitelikli konutlar yapıldığı sürece satışların olabileceğini düşünüyorum” dedi.

İzmir Metin Oktay Parkı yeniden inşa ediliyor!

İzmir Bayraklı ​Belediyesi, Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan 'Metin Oktay Parkı' baştan inşa ediliyor. Tamamlandığında park alanı 2 bin 131 metrekare alanı kapsayacak.

Eğribel Tüneli'nde de delme çalışmaları durdu!

Ülke genelinde tünel inşaatlarında kullanılan dinamitlerin geçici bir süre verilmeyecek olmasından dolayı, Eğribel Tüneli'nde de delme çalışması durdu. Tünelde sadece betonlama çalışmaları devam ediyor.

İzmir Altınpark'ta kazı çalışmaları durdu!

İzmir'in Altınpark bölgesinde 10 yıl önce başlayan kazı çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durdu. Roma dönemine ait kalıntıların da tahrip olduğu görüldü.

İzmir Arkeopark’ta çalışmalar neden durdu?

İzmir Altınpark Arkeopark’ta 10 yıl önce başlayan kazı çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durdu. rkeopark tamamlandığında, her yıl binlerce turistin ziyaret etmesi hedeflenirken, çevredeki esnafa da ticari açıdan büyük katkılar sağlaması öngürülmüştü.

Metin Durdu Haberi

Metin Durdu

MRM İnşaat Taahhüt Beton Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Durdu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu. MRM İnşaat Taahhüt Beton Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; inşaat ve inşaatla ilgili taahhüt işleri ve dekorasyon işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MRM İnşaat Taahhüt Beton Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Çobançeşme Sanayi Caddesi, No:44 B Nish İstanbul B Blok Kat: 4 Daire...