18 / 05 / 2024

Metin Mehmet Enderer

Metin Mehmet Enderer

Arena Promosyon ve Otomotiv Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Beyoğlu Şubesi, Metin Mehmet Enderer Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 750 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Son Dakika! Ek MTV 2024'te geliyor mu? Bakan Mehmet Şimşek açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni yıl öncesi önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Şimşek, kamuoyundaki endişeleri hafifletmeyi amaçlayarak, 2023 yılında vergi zamlarının yüksek olmayacağını açıkladı. Hükümetin ekonomik istikrarı sürdürme ve vatandaşların mali durumunu koruma konusundaki ka

Mehmet Özhaseki'den  deprem açıklaması: Tedirginim!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki depremle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul, kentsel dönüşüm ve şehircilik gibi başlıklar yapılması gerekenleri anlatan Özhaseki, "Hükümetin bir bakanı olarak tedirginlik yaşıyorum" dedi. 

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Mehmet Özkan'dan Doğanlar Stadı için Metin Oktay önerisi!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Metin Oktay'ın adının Bornova'daki Doğanlar Stadı'na verilebileceğini belirterek, bunun gerçekleşmesi halinde stadın girişine Metin Oktay'ın heykelini hediye edeceğini bildirdi.

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Behçet Sünbül ve Nevzat Sünbül ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Esenyurt, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Arena Promosyon ve Otomotiv Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Beyoğlu Şubesi açıldı!

Arena Promosyon ve Otomotiv Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Beyoğlu Şubesi, Metin Mehmet Enderer Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 750 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mehmet Ceylan: Karabük tercih edilen bir şehir olacak!

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, hükümetin Karabük'e kamu yatırımları bakımından her şeyi yaptığını ama şehircilik anlamında daha yapılacak çok şey olduğunu söyledi.

Metin Tahan: Tarihi Haliç Tersanesi yıkılmayacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Metin Tahan "Fatih Sultan Mehmet tarafından 1455'te yaptırılan tarihi Haliç Tersanesi’nin, Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi kapsamındaki alanla hiçbir ilgisi yoktur" dedi.

Şehzadebaşı Cami restorasyonunda Arapça metin ve kanlı pazıbent bulundu!

Şehzadebaşı Camisi'ndeki Şehzade Mehmet ve Bosnalı İbrahim Paşa'nın türbelerinde Arapça bir metin ve İbrahim Paşa'ya ait olduğu sanılan kanlı pazıbent bulundu

Mehmet Özcan, Ofka Yapı A.Ş.yi kurdu!

Ofka Yapı Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını Mehmet Özcan, Başkan Yardımcılığını Koray Karahasanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeliğini ise İrfan Özcan ile Ayhan Aydın yapacak

Mehmet Tezkan: Bol balkonlu balkonsuz kent!

Mehmet Tezkan: Gittiğim her şehirde, uğradığım her semtte, geçtiğim sokakta kafamı kaldırır yukarılara bakarım.. Balkonlara.. Yaşam var mı diye bakarım.. Gözümü alamam..

Mehmet Aksoy: Can Yücel'in mezar taşını yeniden yapacağım!

Usta şair Can Yücelin Datçadaki anıt mezarının paramparça edilmesine tepkiler sürüyor. Anıt mezarın yaratıcısı ünlü heykeltıraş Mehmet Aksoy, yaşananlardan üzüntü duyduğunu dile getirdi...

Mehmet Aygün, Günaylar Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi A.Ş.yi kurdu!

Günaylar Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Başkan Yardımcısı Temel Aygün ve Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aygün...

Metin Mehmet Enderer Haberi

Metin Mehmet Enderer

Arena Promosyon ve Otomotiv Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Beyoğlu Şubesi, Metin Mehmet Enderer Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 750 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu. 


Arena Promosyon ve Otomotiv Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Beyoğlu Şubesi iş konusu; -Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Arena Promosyon ve Otomotiv Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Beyoğlu Şubesi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Cambazoğlu Sokak,...