17 / 05 / 2024

Metin Uluç

Metin Uluç

Uluç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Uluç ve Cüneyt Uluç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Deniz Sokak'ta kuruldu.

Uluç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Uluç ve Cüneyt Uluç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Deniz Sokak'ta kuruldu.

Murat Özdağ: Müteahhit olmanın koşulları oluşturulmalı!

Kocaeli Ticaret Odası öncülüğünde kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, Metin Alan'ın başkanlığında ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Artık müteahhit olmanın kuralı, koşulu, kaidesi mutlaka oluşturulmalı"

Metin Kıratlı: Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda her şey hukuki!

Maliyeti ve hukuki durumu ile ilgili çeşitli spekülasyonların yapıldığı Cumhurbaşkanlığı Sarayı hakkında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı bir açıklama yaptı. Kıratlı; "İnşaat hukuka ayrıkı değil" dedi...

Metin Kıratlı: Cumhurbaşkanlığı Sarayı usulüne uygun yapılmıştır!

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili " Gerek bitmiş gerekse de devam etmekte olan inşaatımız usulüne uygun olarak yapılmıştır " dedi.

Ahmet Metin Genç Ortahisar'daki yıkımları incelendi!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen yıkım çalışmalarını yerinde inceledi, incelemeler sırasında Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e Başkan Yardımcısı Kemal Çoban da eşlik etti...

Metin Arolat, Ayder Yaylası’nda ev arıyor!

Geçtiğimiz günlerde Karadeniz turuna çıkan sanatçı Metin Arolat, yeşilin her tonunu barındıran Ayder Yaylası’ndan çok etkilendiğini belirterek bölgede ev satın almak için araştırma yaptığını söyledi.

İzmir'de Yumurta Tavukçuluğu ve Gübre İşleme tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Ka-Yum Gıda Hayvancılık Tarım Ürünleri ve İnş. San ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, Yumurta Tavukçuluğu ve Gübre İşleme tesisi projesi için 18 Kasım 2014 günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Feryal Gülman evinin manzarasını kapattığı için Metin Şentürk’ü belediyeye şikayet etti!

ŞARKICI Metin Şentürk’ün Bebek’te kıyıya bağladığı üç direkli teknesi Feryal Gülman’ın keyfini kaçırdı. Sosyetenin tanınan ismi Feryal Gülman “Teknesiyle manzaramı kapattı”diyerek Metin Şentürk’ü belediyeye şikayet etti.

Metin Esin: Yaşam artık dikey binalarda!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin, dikey binaların çevresindeki yapılardan farklı olarak, yarattığı bağımsızlık hissinin yanı sıra, yaşam alanlarının ise daha aydınlık ve nefes alan mekanlar olmasına bağlıyor.

Kilis'teki 680 yıllık Ulu Cami restore ediliyor!

Kilis’in en eski ve en büyük camisi olan 680 yıllık Ulu Cami restore ediliyor. Ulu Cami, 1334 yılında Mumluklular döneminde, Hacı Halil tarafından yaptırıldı.

Meriç Uluşahin: İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz!

Yatırımcılara önerilerde bulunan ABank Genel Müdürü Uluşahin 'Döviz hareketlenince panik yapmayın. Ya kur kendi içinde düzeltme yapıyor, ya da faiz getirisi ona yaklaşıyor.İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz' dedi.

Afrika'nın kerpiç sarayı: Djenne Ulu Cami UNESCO listesinde!

Batı Afrika ülkesi Mali'nin sembolü olan Djenne Ulu Cami, dünyanın en büyük kerpiç camisi olmasının yanında yaklaşık bin yıllık tarihiyle UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası listesinde yer alıyor...

Ramazan Bingöl: Ortadoğulu turistlere yeterince ilgi gösterilmiyor!

Ramazan Bingöl Et Lokantası sahibi Ramazan Bingöl, Türkiye genelinde ülke kalkınmasına katkıda bulunan Ortadoğulu turistlere yeterince ilgi gösterilmediğini söyledi. Bingöl ' Restoranlara karşı da oldukça cömertler. Özellikle de bahşiş konusunda” dedi.

Metin Uluç Haberi

Metin Uluç

Uluç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Uluç ve Cüneyt Uluç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Deniz Sokak'ta kuruldu. 


Uluç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...