28 / 04 / 2024

Metrekare nedir

Metrekare nedir

Taşınmak, hayatınızı değiştirmek anlamına gelebilir. Metrekare.com “ Çevrede Neler Var ? ” özelliğiyle ihtiyaç duyabileceğiniz her noktayı ulaşım imkanları ve yürüme süreleriyle birlikte gösteriyor. Yani Metrekare.com ile her yer tanıdık.

Türkiye’nin cepten en kolay ev bulduran uygulaması: Metrekare.com!

Türkiye’nin cepten en kolay ev bulduran uygulaması: Metrekare.com. Hayalinizdeki evi arıyor ancak istediğiniz özelliklere sahip evi bir türlü bulamıyorsanız, Metrekare.com’un mobil uygulamaları tam size göre.

280 bin TL’ye 2+1 prefabrik ev fırsatı! 50 metrekare prefabrik ev kaça mal olur?

Prefabrik evler, yapılışı bakımından pratik konut tipleri arasında yer almaktadır. Peki bu konutların fiyat aralığı nedir? İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare?

TOKİ İlk Evim Arsa projesi gündemde yer alıyor. Bu projeye dair detayları bilmeyenler, TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Kentsel dönüşümde finansman modelleri neden önemli? Beher metrekare pay senedi nedir?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, Kentsel Dönüşüm Finansman Modelitesi olarak beher metrekare pay senedini kaleme aldı. Peki beher metrekare pay senedi nedir? İşte o sorunun yanıtı...

Bir dairenin ortalama yapım maliyeti nedir?

2018 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki, bir dairenin ortalama yapım maliyeti nedir?

Ortalama bir dairenin maliyeti nedir?

Yapı inşaatlarında, bina inşaat metrekare maliyet bedelleri her sene Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. Peki, 2016 yılında ortalama bir daire maliyeti nedir?

Bir binanın inşaat maliyeti nedir?

2016 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yayımlanan cetvelde tespit edildi. Buna göre, bir binanın inşaat maliyeti nedir?

Bir evin inşaat metrekare maliyeti nedir?

2016 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 26 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de açıklandı. Peki, bir evin inşaat metrekare maliyeti nedir?

Betonarme bina metrekare maliyeti 2016!

2016 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit edildi. Peki, meskenler için betonarme bina metrekare maliyeti 2016 nedir? Betonarme bina metrekare maliyeti nasıl hesapl

100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2016!

Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği kapsamında her sene binalarının metrekare inşaat maliyet bedelleri açıklanıyor. Peki, 2016 yılı için açıklanan listeye göre 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2016 nedir?

İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

İncek Loft Gölbaşı ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişim gösteriyor.Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.Peki İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

Stüdyo daireler denetlenecek!

Stüdyo dairelerde "En küçük yaşanabilir metrekare nedir ve nasıl kullanılmalıdır?" tartışması, sosyal ve hukuksal boyutları ile denetlenecek. Türkiye'deki en küçük metrekare ile diğer ülkeler arasında önemli fark var.

Dairenin net alanı nedir?

Evde bulunan her bir oda, banyo, mutfak ve balkonun sıvaları da çıkmış olarak hesaplanan süpürülebilir, yürünebilir alanı evlerde net metrekare nedir? sorusuna cevap olarak gösteriliyor...

Net brüt metrekare farkı nedir?

Yapı inşaatlarında yer alan bağımsız bölümlerin metrekare hesaplamalarında net ve brüt metrekare olmak üzere iki farklı hesaplama formülü uygulanıyor. Peki, net brüt metrekare farkı nedir?

Metrekare nedir Haberi

Metrekare nedir

Taşınmak, hayatınızı değiştirmek anlamına gelebilir. Öyle ya çocuğunuz okulunu, oyun oynadığı parkı; siz alıştığınız spor salonunu, alışveriş yaptığınız noktaları, form tuttuğunuz yürüyüş parkurunu, tanıdık eczaneyi, marketi ve daha birçoğunu geride bırakarak yeni bir semte taşınırsınız. Kim bilir semtin yerlisi olmak ne kadar zaman alacak?


Metrekare.com “Çevrede Neler Var?” özelliğiyle bu süreci kısaltıyor ve kolaylaştırıyor. İster evinizi yeni bir semte taşıyın ister bir iş kurun, harita üzerinde gösterilen semtin en yakın imkanlarıyla tercihinizi ihtiyaç ve beklentilerinize göre yapabilir; yeni çevrenizi çok kısa bir sürede tanıyabilirsiniz.


“Çevrede Neler Var?” özelliği, bulunduğunuz yere en yakın imkanları göstermekle de kalmıyor; bu noktalara hem yürüyerek hem de araçla kaç dakika uzaklıkta olduğunuzu göstererek, farklı alternatiflerle sizi ulaştırıyor. Böylece hem yeni bir semte taşınmadan önce çevredeki imkanları...