06 / 05 / 2024

Metrekare Yapı nerede

Metrekare Yapı nerede

Metrekare Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağlar Aydın ve Bekir Ercan Güneş ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Kentsel dönüşümde anlaşma şartına uyulmazsa dava açılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kentsel dönüşümde bir yerimiz vardı. 10 gün içinde teslim olacak ama net 21 metrekare olması gereken dükkan 15 metrekare yapılmış. Alıp öyle mi hukuki süreci başlatayım? Nasıl bir yol izlemem lazım?' sorusunu yanıtladı.

Bir Metrekare Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bir Metrekare Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halit Gizli tarafından kuruldu.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verildi!

İzmit Belediyesi'nin hüküm ve tasarrufunda bulunan, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki 250 metrekare yapı, iş yeri olarak kullanılmak üzere 10  yıl süre ile kiraya verildi.

Ümraniye Belediyesi'nden 73 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ümraniye Belediyesi,  Saray (İnkılap) Mahallesi'nde yer alan 6 bin 86 metrekare arsa ve üzerindeki yüzde 40’ı tamamlanmış, 63 bin 643,14 metrekare yapıyı ihale ile satıyor...

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde hayata geçirilen Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce nerede?

Bizim Evler Güzelce Konutları 92 bin 393 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce nerede?

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Dap Yapı Teras Kule nerede?

Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Teras Kule Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Dap Yapı Teras Kule nerede?

Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap nerede?

İnşaat alanı 59 bin 907 metrekare olarak belirtilen Papatya Park Residence 2. Etap 42 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Peki Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap nerede?

Metrekare Yapı nerede Haberi

Metrekare Yapı nerede

Metrekare Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağlar Aydın ve Bekir Ercan Güneş ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu. 


Metrekare Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...