27 / 04 / 2024

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verildi!

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verildi!

İzmit Belediyesi'nin hüküm ve tasarrufunda bulunan, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki 250 metrekare yapı, iş yeri olarak kullanılmak üzere 10  yıl süre ile kiraya verildi.




İzmit Belediyesi Şubat dönemi belediye meclis toplantısı gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediye meclis üyesi İbrahim Elgin’in başkanlık ettiği mecliste 14 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.
 

KABUL EDİLDİ

Gündem maddeleri arasında yer alan Yenidoğan Mahallesi 4348 ada 1 ve 2 nolu parsellerde trampa yapılması teklifi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğünün yazısı meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

Belediyenin hüküm ve tasarrufunda bulunan, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki 250  metrekare yapının, işyeri olarak kullanılmak üzere 10  yıl süre ile kiraya verilmesi konusunun 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesine göre görüşülmesi teklifi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Mecliste İzmit Tüysüzler Mahalle Konağı’nın 2 yıl süreyle yıkılacak olan Şehit Öğretmen Erkan Aydın okulu olarak tahsis edilmesi kabul edildi.

Bir sonraki meclis toplantısının 5 Mart Salı günü saat 15.00 de yapılmasına karar verildi.

 


Geri Dön