08 / 05 / 2024

İzmit Belediyesi şubat ayı toplantısı

İzmit Belediyesi şubat ayı toplantısı

İzmit Belediyesi'nin hüküm ve tasarrufunda bulunan, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki 250 metrekare yapı, iş yeri olarak kullanılmak üzere 10  yıl süre ile kiraya verildi.

İzmit Belediyesi’nden 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık ev ve dükkan fırsatı!

İzmit Belediyesi Yenidoğan Fatih'te 12 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini ilan etti. İşte detaylar... 

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

İBB Şubat ayında İstanbul’daki 7 kamu arazisini satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında ihale ile satışını yapacağı arsaları listeledi. İBB'nin Şubat ayında satışa koyduğu arsaların tahmini bedeli ise 6 milyon 46 bin 920 TL.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit Belediyesi'ne ait 5 iş yeri kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 5 iş yeri kiraya verildi.

İzmit Belediyesi'nin kira ihalesi iptal edildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediye ait yerlerin kiraya verilmesi işi iptal edildi.

İzmit Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi’nin vezneleri 2019 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 2. taksit ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak.

İzmit Belediyesi Encümeninde 12 yer kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı yapıldı.  Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapılan Encümen toplantısında 20 gündem maddesi konuşuldu.

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

İzmit Belediyesi şubat ayı toplantısı Haberi

İzmit Belediyesi şubat ayı toplantısı


İzmit Belediyesi Şubat dönemi belediye meclis toplantısı gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediye meclis üyesi İbrahim Elgin’in başkanlık ettiği mecliste 14 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.
 

KABUL EDİLDİ

Gündem maddeleri arasında yer alan Yenidoğan Mahallesi 4348 ada 1 ve 2 nolu parsellerde trampa yapılması teklifi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğünün yazısı meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

Belediyenin hüküm ve tasarrufunda bulunan, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki 250  metrekare yapının, işyeri olarak kullanılmak üzere 10  yıl süre ile kiraya verilmesi konusunun 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesine göre görüşülmesi teklifi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Mecliste İzmit Tüysüzler Mahalle Konağı’nın 2 yıl süreyle yıkılacak olan Şehit Öğretmen Erkan Aydın okulu olarak tahsis edilmesi kabul edildi.

Bir sonraki...