09 / 05 / 2024

izmit belediyesi şubat ayı kararları

izmit belediyesi şubat ayı kararları

İzmit Belediyesi'nin hüküm ve tasarrufunda bulunan, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki 250 metrekare yapı, iş yeri olarak kullanılmak üzere 10  yıl süre ile kiraya verildi.

İzmit Valilik Konağı yıkılacak!

İzmit Belediyesi Şubat dönemi meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında yapıldı. İşte İzmit Belediyesi Şubat ayı gündemi...

İzmit Belediyesi süpermarket satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Yenidoğan'da yer alan süpermarket için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Mart 2023 tarihinde saat 12:15'te yapılacak.

İzmit Belediyesi’nden 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık ev ve dükkan fırsatı!

İzmit Belediyesi Yenidoğan Fatih'te 12 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini ilan etti. İşte detaylar... 

İzmit Belediyesi 28 adet daire satıyor! 375 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 28 daireyi 375 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Alanya'da kontrollü yapılaşmanın önü açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda Alanya'daki imar durumu tartışıldı.

İzmit Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 30 konut!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 30 konutu 11 milyon 943 bin 335 TL'ye satıyor...

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 

Hasan Akgün: Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 20'si bile iyileştirilmedi!

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi Şubat Ayı Meclisi toplanıtısında depreme yönelik önlemler konuşuldu. 

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

İzmit Belediyesi'nden 14.9 milyon TL'ye satılık 30 konut!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 30 konutu 14 milyon 870 bin 3 TL'ye satıyor...

İzmit Belediyesi'nden 46.5 milyon TL'ye satılık 115 daire!

İzmit Belediye Başkanlığı tarafından Kocaeli ili İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan 115 daire 46 milyon 560 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

İBB Şubat ayında İstanbul’daki 7 kamu arazisini satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında ihale ile satışını yapacağı arsaları listeledi. İBB'nin Şubat ayında satışa koyduğu arsaların tahmini bedeli ise 6 milyon 46 bin 920 TL.

izmit belediyesi şubat ayı kararları Haberi

izmit belediyesi şubat ayı kararları


İzmit Belediyesi Şubat dönemi belediye meclis toplantısı gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediye meclis üyesi İbrahim Elgin’in başkanlık ettiği mecliste 14 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.
 

KABUL EDİLDİ

Gündem maddeleri arasında yer alan Yenidoğan Mahallesi 4348 ada 1 ve 2 nolu parsellerde trampa yapılması teklifi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğünün yazısı meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

Belediyenin hüküm ve tasarrufunda bulunan, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki 250  metrekare yapının, işyeri olarak kullanılmak üzere 10  yıl süre ile kiraya verilmesi konusunun 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesine göre görüşülmesi teklifi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Mecliste İzmit Tüysüzler Mahalle Konağı’nın 2 yıl süreyle yıkılacak olan Şehit Öğretmen Erkan Aydın okulu olarak tahsis edilmesi kabul edildi.

Bir sonraki...