25 / 05 / 2024

metro 34 ak yapı

metro 34 ak yapı

Eşbah Yapı Yatırım A.Ş ve Ak Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Metro 34 projesi, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yükselen bir ofis ve mağaza projesi olarak tasarlandı.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattında 1 senede 5 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattını 1 senede 5 milyon 200 bin yolcunun kullandığını açıkladı.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ŞOK’ta Omo çamaşır deterjanı 99,90 TL’ye, Finish parlatıcı 34,95 TL’ye, akıllı robot süpürge 7 bin 199 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 23 Ağustos’ta bağlayacak indirimli kampanyasına ilişkin aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Bu doğrultuda, Omo çamaşır deterjanı 99,90 TL’ye, Finish parlatıcı 34,95 TL’ye, akıllı robot süpürge 7 bin 199 TL’ye düştü. İşte 22 Ağustos Salı ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü!

ŞOK, 15 Temmuz itibarıyla başlayacak indirim kampanyasına ilişkin bilgi verdi. Bu çerçevede, Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü. İşte 15 Temmuz Cumartesi ŞOK Market fiyat listesi...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

BİM'de çamaşır kurutmalığı 249 TL, akıllı saat 149 TL, puzzle 34 TL! BİM aktüel kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 2 Aralık 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Cuma kataloğunda çamaşır kurutmalığı 249 TL, akıllı saat 149 TL, puzzle 34 TL fiyatlarla satışa sunulacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindi! Bakan resmen açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında hizmete açılacak!

Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nın çalışmaları sonlandı. Çok yakında hizmete açılacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti TBMM'de!

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Memet Bülent Karataş, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

34 Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34 Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  300  bin TL sermaye bedeli  Mehmet Devriş Akman tarafından kuruldu.

metro 34 ak yapı Haberi

metro 34 ak yapı


Metro 34, üretim, ihracat ve istihdam ile Türkiye'nin gelişmekte olan ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan İkitelli Organize Sanayi Bölgesinin(İOSB) en yeni ofis ve mağaza projesidir. Konumu itibarıyla TEM otoyolunun kuzeyinde, Tarihi Yarımada'ya 15 km, Bayrampaşa otobüs terminaline 10 km, Atatürk havalimanına 10 km mesafededir. Ayrıca yapım süreçleri devam eden 3. Köprü bağlantı yolu ve 3. Havalimanına da çok yakın konumda olup faaliyete geçmiş metro ulaşım sisteminin İOSB istasyonuna da komşudur. Metro 34 projesi 80 adet idari-prestij ofis ve 32 adet modern cadde mağazasından oluşuyor.



Projenin öne çıkan güçlü yanları ve diğer projelerden farkları;


Ulaşım ağının güçlü olması ve metro durağının projenin hemen önünde yer alması,

Firmaların ihtiyaç duyduğu yeterli showroom ve ofis alanları sunması,

Bölgede ses getirebilecek şekilde tasarlanacak olan mimari projenin uygulanması,

Hazır oluşmuş...