19 / 05 / 2024

metro 34 mağaza

metro 34 mağaza

Eşbah Yapı Yatırım A.Ş ve Ak Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Metro 34 projesi, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yükselen bir ofis ve mağaza projesi olarak tasarlandı.

İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza satışa sunuldu: 120 ay taksit imkanıyla!

Kayseri'de yer alan İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza yüzde 10 peşin ve 120 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı...

Migros ve CarrefourSA'dan 34 mağaza için anlaşma!

CarrefourSA ve Migros, çeşitli illerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, alınan stratejik karar doğrultusunda Migros'a dönüştürülmesi yönünde anlaşmaya vardı.

Migros ve CarrefourSA 34 mağaza için anlaşma imzaladı!

Migros ve CarrefourSA çeşitli şehirlerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, Migros’a dönüştürülmesi yönünde anlaşma imzaladı.

Metro Market 2017'de 2 yeni mağaza açacak!

Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2016'yı başarılı geçirdiklerini 2017'de de 2 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Koton Rusya'daki mağaza sayısını 4 yılda 100'e çıkaracak!

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Rusya’nın Koton için stratejik bir pazar olduğunu belirtti. Yılmaz, “Halen 34 olan Rusya’daki mağaza sayımızı 2020 Yılında 100’e yükselteceğiz” dedi.

M1 Adana AVM'nin hedefi 170 mağaza sayısına ulaşmak!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group ortak yatırımı olan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017 Nisan ayında tamamlanacak olan büyüme ve yenilenme projesiyle ile 90 bin metrekare kiralanabilir alanda, 170 mağaza sayısına ulaşacak.

Metro 34'te hemen teslim A+ ofisler! 0 faizli taksit avantajıyla!

Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 A+ ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.

Beta Van'da mağaza açtı!

Ayakkabı sektörünün en önemli oyuncularından Beta, Türkiye genelindeki 34’üncü, Van’daki ilk mağazasını faaliyete geçirdi. Van’ın internet satışlarının çok yüksek olması Beta’nın bu ilde mağaza açmasında önemli bir rol oynadı.

Metro 34’te 24 ay vade fırsatı!

Son ofislerin satışta olduğu projede toplamda 80 ofis ve 32 cadde32 cadde mağazası yer alıyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen Metro 34’te 24 aya kadar vade yapılıyor.

Metro 34’te metrekaresi 5 bin 400 TL'ye!

Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.

Metro 34’te 2 yıl taksit ve 0 faizle!

Toplamda 80 ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor. Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor.

Metro 34’te 24 ay taksit ve 0 faizle!

Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.

İkitelli Metro 34 iletişim!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığıyla yükseliyor. İkitelli Metro 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

metro 34 mağaza Haberi

metro 34 mağaza


Metro 34, üretim, ihracat ve istihdam ile Türkiye'nin gelişmekte olan ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan İkitelli Organize Sanayi Bölgesinin(İOSB) en yeni ofis ve mağaza projesidir. Konumu itibarıyla TEM otoyolunun kuzeyinde, Tarihi Yarımada'ya 15 km, Bayrampaşa otobüs terminaline 10 km, Atatürk havalimanına 10 km mesafededir. Ayrıca yapım süreçleri devam eden 3. Köprü bağlantı yolu ve 3. Havalimanına da çok yakın konumda olup faaliyete geçmiş metro ulaşım sisteminin İOSB istasyonuna da komşudur. Metro 34 projesi 80 adet idari-prestij ofis ve 32 adet modern cadde mağazasından oluşuyor.



Projenin öne çıkan güçlü yanları ve diğer projelerden farkları;


Ulaşım ağının güçlü olması ve metro durağının projenin hemen önünde yer alması,

Firmaların ihtiyaç duyduğu yeterli showroom ve ofis alanları sunması,

Bölgede ses getirebilecek şekilde tasarlanacak olan mimari projenin uygulanması,

Hazır oluşmuş...