03 / 05 / 2024

Metro 34 ne zaman teslim

Metro 34 ne zaman teslim

Ofis alanları oldukça verimli olan Metro 34'te otopark ve diğer teknik alanlar brüt m2 alanına dahil edilmedi. Projede aidatların çok makul seviyede olması ise sizlere büyük avantaj sunuyor.

İkitelli Metro 34 iletişim!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığıyla yükseliyor. İkitelli Metro 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

Metro 34 iletişim bilgileri!

Konum bilgisine göre Atatürk havalimanına 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazası bulunuyor. Metro 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

Eşbah Yapı Metro 34 teslimleri!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında yükseliyor. Eşbah Yapı Metro 34 teslimleri 2016'nın ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Metro 34 satış fiyatları!

3. Havalimanına yakın mesafede inşa edilen projede 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazası bulunuyor. Metro 34 satış fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Metro 34 İkitelli fiyatları!

3. Havalimanı' na yakın mesafede hayata geçirilen proje içerisinde ofis ve mağaza bulunuyor. Metro 34 İkitelli fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL 'den başlıyor.

Metro 34 İkitelli fiyatları ne kadar?

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen Metro 34 Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Proje tek bloktan oluşuyor. Peki Metro 34 İkitelli fiyatları ne kadar?

İkitelli Metro 34 fiyatları!

3. Köprü bağlantı yolu ve 3. Havalimanına yakın mesafede bulunan projede 80 adet ofis yer alıyor. İkitelli Metro 34 fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

İkitelli Metro 34 fiyatları!

İkitelli Metro 34 fiyatları metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. İOSBM metro istasyonuna komşu olan projede Eşbah Yapı ve Akyapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Başakşehir metrosu çalışıyor mu, açıldı mı? M3 Kirazlı-Kayaşehir metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'da dün akşam etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Başakşehir'de yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşlar Başakşehir metrosu hakkındaki son gelişmeleri merak ediyor. 

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? Kağıthane metro hattı nereden geçecek?

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Toplu taşıma ücretleri 2023 ne kadar oldu? İstanbul’da otobüs, metrobüs, metro, taksi ne kadar oldu?

İstanbul’da ulaşıma zam yapıldı. İstanbul toplu ulaşım ücretlerine yapılacak zam oranı açıklandı. İşte detaylar!

Ford Kuga'ya aralık ayında 34 bin 100 TL zam geldi! Ford Kuga fiyatı ne kadar? 14 Aralık 2022 Ford Kuga fiyat listesi!

Macerayı yeniden tanımlayan otomobil markası Ford Kuga'ya aralık ayında 34 bin 100 TL zam geldi. Peki Ford Kuga fiyatı ne kadar? Ford Kuga güncel fiyatı kaç lira? 14 Aralık 2022 Ford Kuga fiyat listesi!

Metro Markette 16 ürüne dev kampanya! Zeytinyağı, peynir ve ette çılgın indirim! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Metro market online indirimli aktüel ürünleri açıklandı. 16 ürünün yer aldığı kampanya 29 Eylül ile 12 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak. Peki Metro Market'te hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

Emlak Konut GYO Karat 34'ün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Karat 34 ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Karat 34'ün değeri ne kadar?

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'da hangi metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'a 5 yeni metro hattı geliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da 5 metro hattının inşaatının sürdüğünü açıkladı. İşte o metrolarla ilgili detaylar...

Metro 34 ne zaman teslim Haberi

Metro 34 ne zaman teslim

Metro 34 hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 A+ ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.


17 katlı tek kuleden meydana gelen Metro 34'te Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığının imzası bulunuyor. Ofis büyüklüklerinin 120 ile 900 metrekare arasında farklılık gösteren projede 80 adet ofis alanı mevcut. 

Metro 34 projesi lokasyon olarak;  TEM Otoyolunun kuzeyinde, Tarihi yarımada'ya 15 kilometre, Atatürk Havalimanı, yapım süreçleri devam eden 3. Köprü bağlantı yolu, 3. Havalimanına ve Kanal İstanbul projesine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Yüksek katlarda SON 20 adet A+ ofisin satışa sunulduğu Metro 34 projesinde, 5400 TL/m2 ‘den başlayan fiyatlarla, 24 aya kadar vadeledirilebilen,...