05 / 05 / 2024

Metro 34 ödemeleri

Metro 34 ödemeleri

Yüksek katlarda SON 20 adet A+ ofisin satışa sunulduğu Metro 34 projesinde, 5400 TL/m2 ‘den başlayan fiyatlarla, 24 aya kadar vadeledirilebilen, faizsiz esnek ödeme planları bulunuyor.

Metro 34’te metrekaresi 5 bin 400 TL'ye!

Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.

PTT ödemelerde hız kesmiyor! TC kimliğe göre 34 bin TL'yi kaçırma!

Artan ekonomik kriz vatandaşları kredi alternatifine yönlendiriyor. PTT, dar gelirli vatandaşlara yardım etmek için 34.000 TL nakit ödemeleri yapmaya başladı. T.C. Kimlik Numarası sonu çift sayı olanlar hemen başvurabilirler. 

Bu 34 ilde yaşayanlara büyük müjde! Hesaplara 2 bin liradan fazla para yattı! Paranızı almayı unutmayın!

Merakla beklenen Mayıs ayı evde bakım parası ödemeleri hesaplara yatırıldı. Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, toplamda 34 şehirde yaşayan ve evde bakım parası alanların hesaplarına 2 bin 354 TL yatırıldı.

İzmir'deki depremzedelerin kira yardımı ödemeleri başladı! Destek 34 milyon TL'yi aştı!

Depremde evini kaybeden İzmirlilere, “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında 5 aylık kira destekleri ödenmeye başlandı. Destekçiler tarafından 529 aileye toplamda 5 milyon 290 bin TL ödeme gerçekleştirildi. Kampanyadaki toplam destek 34 milyon TL’yi geçti.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,34-1,35-TL fiyat aralığından 4 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,34 TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı.

Kira gelir vergisinin ilk taksit ödemeleri yarın bitiyor!

2018 yılında konutta yıllık 4 bin 400, iş yerinde ise 34 bin TL gelir elde eden vatandaşların vergi ödemesi gerekiyor. 1 Mart'ta başlayan ilk taksit ödemeleri yarın mesai bitiminde sona erecek.

Kabataş-Mahmutbey metro hattında 3 bin işçi çalışıyor!

Kabataş ile Mahmutbey arasını 34 dakikaya indirecek metro hattında yaklaşık 3 bin işçi gece-gündüz yoğun tempoda çalışıyor. Projenin Mecidiyeköy-Mahmutbey bölümü 2019’un son çeyreğinde, Kabataş-Mecidiyeköy bölümü ise 2020’de hizmete açılacak...

Sinpaş Time ödemeleri!

Sinpaş Time ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  34 bin 517 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1+0 ile 3+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Kızılay'a metro ihalesi yapıldı!

Başkentte 34 eğitim tesisinin temel atma töreninde açıklamalar yapan Başbakan Binali Yıldırım, bölgedeki metro hatları ile ilgilide bilgiler verdi. 

Yenibosna Karat 34 Projesi 2017 ödemeleri!

Baş Yapı ve Doğa Şehircilik ortaklığı tarafından İstanbul Yenibosna'da hayata geçirilen Karat 34 projesi 36 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor...

Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı.

Metro 34'te son ofisler satışta! Metrekaresi 5 bin 400 TL!

Prestijli kat holleri, kapalı otopark, geniş alanlı açık otopark gibi ortak kullanım alanlarına sahip Metro 34 projesine hemen taşınılabiliyor. Son ofislerin satışta olduğu projede metrekare birim fiyatları 5 bin 400 TL'den başlıyor.

Metro 34'te 2 yıl vade avantajıyla!

Metro 34 projesi lokasyon olarak; TEM Otoyolunun kuzeyinde, tarihi yarımada'ya 15 kilometre, Atatürk Havalimanı, yapım süreçleri devam eden 3. Köprü bağlantı yolu, 3. Havalimanına ve Kanal İstanbul projesine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Metro 34 ödemeleri Haberi

Metro 34 ödemeleri

Metro 34 hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 A+ ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.


17 katlı tek kuleden meydana gelen Metro 34'te Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığının imzası bulunuyor. Ofis büyüklüklerinin 120 ile 900 metrekare arasında farklılık gösteren projede 80 adet ofis alanı mevcut. 

Metro 34 projesi lokasyon olarak;  TEM Otoyolunun kuzeyinde, tarihi yarımada'ya 15 kilometre, Atatürk Havalimanı, yapım süreçleri devam eden 3. Köprü bağlantı yolu, 3. Havalimanına ve Kanal İstanbul projesine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Yüksek katlarda SON 20 adet A+ ofisin satışa sunulduğu Metro 34 projesinde, 5400 TL/m2 ‘den başlayan fiyatlarla, 24 aya kadar vadeledirilebilen,...