04 / 05 / 2024

Metro City 108 Apartments kiralama

Metro City 108 Apartments kiralama

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı, Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait olan Metro City 108 Apartments'ın Çin menşeli LIXIN LLC şirketine kiralandı.

Metrocity yanıyor! Levent dumanlar altında!

İstanbul Levent'te bulunan Metro City AVM'de yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Metro City 108 Apartments 10 yıllığına LIXIN LLC şirketine kiralandı!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı, Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait olan Metro City 108 Apartments'ın Çin menşeli LIXIN LLC şirketine kiralandı.

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 2 milyon TL değerinde pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 1,03 TL fiyatından 2 milyon 108 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi...

Modern City Bahçelievler İstanbul Havalimanı'na 40 dakika!

Yeni İstanbul Havalimanı metro hattı durağının hemen yanında yer alan Modern City Bahçelievler Projesi ile havalimanına 40 dakikada ulaşmak mümkün...  

Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme Metro İstasyonuna 400 metre mesafede yaşama geçirilen Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı sunuluyor.

Modern City Bahçelievler'de 0,98 faiz fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme metro durağına 400 metre mesafede hayata geçirilen 105 konut ve 5 ticari ünitelik Modern City Bahçelievler Projesi'nde 0,98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılıyor.

Metro City yılbaşında açık mı?

Metro City, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro City yılbaşında açık mı? Metro City yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Selway Outlet 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Decathlon, Metrocity Levent'te açıldı!

Decathlon’un Türkiye’deki 20. Mağazası bugün Metro City’de açıldı! Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 20’inci, İstanbul’daki 6. mağazası Metro City’de açıldı

Decathlon, Metro City’de açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 20’inci, İstanbul’daki 6. mağazası Metro City’de açılıyor!

Metro City Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Metro City, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro City Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Metro City Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Sanayi devi BİS Enerji faaliyetlerini durdurdu!

Türkiye enerji sektörünün önemli şirketlerinden BİS Enerji faaliyetlerini durdurdu. Metro City’nin sahibi Ağım Ailesi’ne ait şirket, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alıyordu.

Metro City Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro City AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Metro City Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro City AVM bayramda kaçta açılır?

Metro City AVM bayramda açık mı?

Metro City AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, SMetro City AVM bayramda açık mı? Metro City AVM bayramda kaçta açılır?

Metro City 108 Apartments kiralama Haberi

Metro City 108 Apartments kiralama

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'nin sahibi olduğu Metro City 108 Apartments'in kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı, Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait olan Metro City 108 Apartments'ın Çin menşeli LIXIN LLC şirketine kiralandı.

İmzalanan kiralama sözleşmesi 5 yıl+ 5 yıl olmak üzere toplam 10 yıl süre ile yıllık brüt 858 bin USD olmak üzere 10 yıl toplamı brüt 8 milyon 580 bin USD olarak belirlendi.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:
Şirketimiz bağlı ortaklığı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'nin Yönetim Kurulu'nun 15.07.2021 tarihli kararı ile aynı tarihli sözleşme çerçevesinde Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait olan Metro City 108 Apartments'ın Çin menşeli LIXIN...