15 / 05 / 2024

Metro City AVM bayramda kaçta açılır

Metro City AVM bayramda kaçta açılır

Metro City AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, SMetro City AVM bayramda açık mı? Metro City AVM bayramda kaçta açılır?

Metrocity yanıyor! Levent dumanlar altında!

İstanbul Levent'te bulunan Metro City AVM'de yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Metro City 108 Apartments 10 yıllığına LIXIN LLC şirketine kiralandı!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı, Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait olan Metro City 108 Apartments'ın Çin menşeli LIXIN LLC şirketine kiralandı.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Modern City Bahçelievler İstanbul Havalimanı'na 40 dakika!

Yeni İstanbul Havalimanı metro hattı durağının hemen yanında yer alan Modern City Bahçelievler Projesi ile havalimanına 40 dakikada ulaşmak mümkün...  

Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme Metro İstasyonuna 400 metre mesafede yaşama geçirilen Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı sunuluyor.

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Orge, AVM projelerinde yer almak için harekete geçti!

Son yıllarda İstanbul'da metro hatlarının elektrik işini almasıyla dikkat çeken Orge, yurtdışında raylı sistemlerin yanı sıra büyük konut, AVM projelerinde yer almak için harekete geçti....

Modern City Bahçelievler'de 0,98 faiz fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme metro durağına 400 metre mesafede hayata geçirilen 105 konut ve 5 ticari ünitelik Modern City Bahçelievler Projesi'nde 0,98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılıyor.

Marka City AVM'nin yerine rezidans yapılacak!

2008 yılında hizmete giren Marka City AVM arsası üzerinde rezidans yapılacak. İşte detaylar...

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Metro City AVM bayramda kaçta açılır Haberi

Metro City AVM bayramda kaçta açılır

Metro City AVM bayramda açık mı?

Metro City AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Metro City bayramda açık mı? Metro City AVM bayramda kaçta açılır? Metro City bayramda kaça kadar açık?


Metro City bayram mesaisi:

Metro City AVM , Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 14:00'te açılıyor. Akşam 22:00'de kapanıyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet verecek.


Metro City AVM iletişim bilgileri:

ECE Türkiye Proje Yönetim A.Ş. MetroCity Alışveriş Merkezi 

Büyükdere Cad. No:171 1.Levent 34330 - İstanbul 


İLETİŞİM NUMARALARI 

Telefon  :   0 212 344 06 60 

Faks        :   0 212 344 06 78 

KİRALAMA İÇİN İRTİBAT 

Telefon  :   0 212 344 06 60 

[email protected]


Metro City AVM kroki:



Işıl Seren...