14 / 05 / 2024

metro durakları çıkış taksi durağı

metro durakları çıkış taksi durağı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Yaptığımız her metro istasyonunun çıkışında yeni taksi durakları oluşturulacak. İstanbullular özel araçları yerine toplu taşımayı ve devamında taksiyi kullanarak hızlı ve güvenli seyahat edecek.” dedi...

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Gebze–Darıca metrosu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredildi!

Kocaeli Belediyesi bir yıl önce olmayan metro duraklarının tabelalarını caddelere dikti. Şimdi de “Metro inşasını tamamlayamayacağız” dediler

Metro projeleri konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda açılacak olan yeni metro hatlarının geçtiği bölgeler yatırımcıların listesinde bas sıralarda yer alıyor. Metro durakları üzerinde bulunan bölgelerin fiyatları rekor artısını sürdürüyor.

Sinpaş Gökorman'da yeşil ile gökyüzü buluşuyor!

Sinpaş GYO, Şile yolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında konumlanacak olan yeni projesi Gökorman'da doğa İle İç İçe olma avantajını sunuyor. Proje, metro, 3. Köprü ve TEM'e yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Grando Bayraklı'da fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor!

Grando Bayraklı İzmir'de lansmana özel daire fiyatları 230 bin TL'den başlıyor. Proje metro duraklarına yürüme mesafesinde yükseliyor..

Ankara Keçiören Meydanı metrodan önce trafiğe açılacak!

Keçiören'de metro yaya çıkışlarını da içine alan 20 bin metrekarelik bölgede meydan çalışmaları hızlandı. Yeşil alan ve zemin düzenlemeleri devam ediyor.

Uzunal Tau Yapı'nın Kadıköy'deki projelerine metro etkisi!

Uzunal Tau Yapı'nın Kadıköy'de yapacağı projelerine metro etkisi geldi. Anadolu Yakası'nda yapımı planlanan yeni metro hattının durakları Uzunal Tau Yapı'nın yapımına başlayacağı iki yeni projesinin önünden geçiyor.

Ankara Keçiören'e dev meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda,tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak.

Keçiören'e dev meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda, tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak.

Halkalı-Kirazlı Metro durakları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Halkalı - Kirazlı Metro durakları belli oldu. 9,7 kilometre uzunlukta planlanan Halkalı - Kirazlı Metro Hattı projesi 9 istasyondan oluşuyor...

Kızılay Metro hattında yenileme çalışması!

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Batıkent- Kızılay Metro hattının Ulus- Sıhhiye istasyonları arasında bugün ray değişim ve bakım çalışmaları başlattı. Çalışmalar, 23 Temmuz - 3 Ağustos arasında gerçekleştirilecek.

metro durakları çıkış taksi durağı Haberi

metro durakları çıkış taksi durağı

İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın 2 bin 500 kişinin katılımıyla İBB 1453 Topkapı Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği iftara katıldı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Yahya Uğur, oda başkanları ve çok sayıda taksici ailesinin yer aldığı iftarda belediye bürokratları da hazır bulundu.


İftarını tesislerin önündeki mobil büfede davetlilerle birlikte açan ve ailelere ayran ikram eden Başkan Kadir Topbaş, konuşmasında taksici esnafını asla mağdur etmeyeceklerini söyledi. Taksiciler Kadir Topbaş’ın konuşmasına alkışlarla destek verdi. Topbaş, günümüz dünyasında ülkelerin değil şehirlerin yarıştığını ifade etti.


Taksicilerden kaliteli hizmet ricası

Taksicilerin müşterilerine davranış şekli ve verdiği hizmetle o şehrin kalitesini gösterebileceğini ifade eden Belediye Başkanı Kadir Topbaş “Sizlerden özellikle ricam‚ hizmet sektöründe çalışan insanlar olarak şehir hakkındaki algıyı sizler ortaya koymaktasınız. Şehrin kalitesi ve medeniyet...