03 / 05 / 2024

metro kiralama modeli

metro kiralama modeli

İnşaat halindeki hatlar ile metroda 430 kilometre uzunluğa yaklaşarak Londra ve Newyork’u geride bırakan mega kent İstanbul’da metro yapımında yeni bir uygulamaya geçiliyor.

Apple iPhone'a zam yaptı, vatandaş telefon kiralamaya başladı! Aylık ve yıllık iPhone kiralama dönemi başladı!

Apple'ın zam haberi vatandaşları telefon kiralamaya yöneltti! Kiralabunu.com'da iPhone kiralama talepleri rekor kırdı, kullanıcılar bütçelerine uygun seçeneklerle istedikleri modeli kiralamaya başladı.

Fatih'te 10.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Basın İlan Kurumu, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Binbirdirek Mahallesi, 235 ada 21 parselde, 25 yıl süreli olarak "Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama" modeli işini 10 milyon 488 bin 336 TL'ye ihaleye çıkardı.

Hale Dalgalı, Tepe Emlak'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü oldu!

1996 yılında kurulan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atan Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu...

Balıkesir'de 26.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü 35 yıl süreli olarak “Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama” modeli işini 26 milyon 344 bin TL'ye ihaleye çıkardı.

Samsun'da 297.6 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

Antalya'da 41.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 35 yıl süreli olarak “Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama” modeli işini 41 milyon 554 bin 337 TL'ye ihaleye çıkardı.

Kahramanmaraş'ta 6.9 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Budaklı'da yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

Şanlıurfa'da 13.9 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez Eyyübiye'de yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

Şanlıurfa'da 12.1 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez Haliliye'de yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

Bursa Vakıflar'dan yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Osmangazi İlçesi, Selçukhatun Mahallesi’nde yapım karşılığı kiralama modeli çerçevesinde uzun süreli kiralama ihalesi yapacak. İhalenin bedeli 4 milyon 586 bin 268,95 TL olarak belirlendi.

Konya Vakıflar'dan yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Karatay İlçesi, Hasandedemescit Mahallesi’nde yapım karşılığı kiralama modeli çerçevesinde uzun süreli kiralama ihalesi yapacak. İhalenin bedeli 3 milyon 383 bin 350 TL olarak belirlendi.

İlk ofis projesi Antplato, Leed Gold'a aday!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, 'Leed Gold' adayı oldu. Projede yeşil kiralama modeli de uygulanacak. Projede iki farklı büyüklükte ofis birimi yer alıyor.

API İngiltere’deki modeli Türkiye’ye taşıdı!

İngiltere’de uyguladıkları ‘kiralama’ yönetimini Türkiye’ye uyarlayan API, böylece Türk alıcıların da Türkiye ve yurtdışında yatırım yapabilmelerini sağlıyor. API CEO’su Apaydın “Bu modeli Kaş, Bodrum gibi yörelerde de villa kiralama olarak uygulayacağız”

metro kiralama modeli Haberi

metro kiralama modeli

Yeni Şafak gazetesinden Kenan Biter'in haberine göre, 15 milyonluk nüfusu ile dünyanın en kalabalık metropolleri arasında yer alan İstanbul’daki trafiğe yönelik çözümler geliştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi metro projelerinde, şehir hastanelerinde uygulanan yap-kirala-devret modeline geçiyor.

Her gün 30 bin işçi yer altına iniyor


Dünyada en fazla metro inşaatı olan şehir konumunda bulunan İstanbul’da 294 kilometre metro inşaatı mevcut. İstanbul’un trafiğini rahatlatacak projelerin hayata geçmesi için her gün yer altına inen işçi sayısı da 30 bini buluyor.

430 kilometreye ulaşacak


Yaklaşık 18 hatta devam eden metro inşaatlarının 2021'e kadar kademeli olarak hizmete alınması planlanıyor. Mevcut kullanılan 160 kilometrelik hat inşaatları tamamlanıp hizmete alınacak metrolar ile toplamda 430 kilometreye ulaşmış olacak.

Londra ve Newyork’u geride bıraktık


Toplamda 430 kilometre metro hattı ile Newyork ve Londra’yı...