02 / 05 / 2024

Metro Park kampanya

Metro Park kampanya

Halkalı Metro Park satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen proje konut, ofis ve home ofislerden meydana geliyor.

Metro Online Markette çılgın kampanya! Sakın kaçırmayın! İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Metro Market online alışveriş sitesinde indirim kampanyasını duyurdu. Birçok ürünün bulunduğu kampanya 13 Ekim- 2 Kasım tarihleri arasında geçerli sayılacak. Peki, Metro Market'te hangi ürünler kaç TL oldu? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Metro Online Market'te çılgın indirim! Balık, ayçiçek yağı, peynirde dev kampanya! 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Metro Market online alışveriş sitesinde indirimli ürünlerini yayımladı. Birçok ürünün yer aldığı kampanya 13 Ekim- 2 Kasım tarihleri arasında geçerli sayılacak. Peki Metro Market'te hangi ürünler kampanyaya dahil edildi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Metro Markette 16 ürüne dev kampanya! Zeytinyağı, peynir ve ette çılgın indirim! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Metro market online indirimli aktüel ürünleri açıklandı. 16 ürünün yer aldığı kampanya 29 Eylül ile 12 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak. Peki Metro Market'te hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

İzmir'de metro vagonu yer altı park alanı inşaatında göçük!

İzmir'de metro vagonları için inşa edilen yer altı park alanında göçük meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışmalar başlattı.

Deluxia Park Residence'da efsane kampanya 2018!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Deluxia Park Residence'da efsane kampanya başladı. Projede 66 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya!

Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya sunuluyor.

Onur Park Life İstanbul'dan konuşturan kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Onur Park Life İstanbul’da çok özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan yüzde 5 peşinatlı, yüzde 20’si teslimde ödemeli, 0,69 oranlı ve 120 ay vadeli dev kampanya! Üstelik Mart ayına kadar geçerli!

Gümüş Park Avenue kampanya!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Gümüş Park Avenue projesi Gümüş İnşaat imzasını taşıyor. Gümüş Park Avenue kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

Onur Park Life İstanbul'da Ağustos'a özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan Ağustos ayına özel kampanya! Onur Park Life İstanbul, Ağustos ayına özel kampanyasında 132 metrekare 2+1 dairelerini, 399.000 TL. fiyatla, 120 ay ve 0,69 faiz oranıyla satışa sunuyor.

Park Mozaik kampanya fiyatları!

Park Mozaik kampanya fiyatları 680 bin TL'den başlıyor. Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik Evleri projesinde ödemeler teslimden sonra başlıyor...

Ankara Park Mozaik'te özel kampanya dönemi başladı!

Gayrimenkul sektöründeki 50 yıla varan tecrübeleri ve bugüne kadar ürettikleri 100 bine yakın konut ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA, birlikte yürüttükleri PARK MOZAİK projesi için çok özel bir kampanya hazırladı.

Metro Park kampanya Haberi

Metro Park kampanya

Tamamı peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanan Metro Park Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta, kalan daire bedelinin yüzde 15'i için 1 yıl sonra ara ödeme yapılıyor, kalan kısım 36 ay vade farksız banka kredisiyle vadelendiriliyor.


Halkalı Metro Park satılık konut seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar yer alıyor. Proje 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesinden oluşuyor.


Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği Metropark Konutları İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. Proje Teknik Yapı imzası taşıyor.


Küçükçekmece Metro Park'ta yürüyüş yolları, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları, koşu parkuru, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları...