03 / 05 / 2024

metro park kdv oranı

metro park kdv oranı

Teknik Yapı 1.412 rezidans daireden oluşan Metropark projesinde başlayan 'Ramazan bereketi' kampanyasında 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor.

İzmir'de metro vagonu yer altı park alanı inşaatında göçük!

İzmir'de metro vagonları için inşa edilen yer altı park alanında göçük meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışmalar başlattı.

Pearl Park Atışalanı'nda yüzde 1 KDV avantajı!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Pearl Park Atışalanı projesinde ihtiyaca göre ideal büyüklüklerde düşünülmüş yaşam alanları bulunuyor..

Onur Park Life'ta yüzde 8 KDV oranını firma karşılıyor!

İlk etabın 2018'de teslim edilmesi planlanan Onur Park Life'ta 132 metrekare 2+1 daireler 399 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 8 KDV oranı firma tarafından karşılanıyor.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Nurol Park'ta faizsiz, peşinatsız, KDV'siz ödeme planı!

Nurol Park'ta faizsiz, peşinatsız, KDV'siz ödeme planı kapsamında 50 ay vade imkanı sağlanıyor. Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta olan proje Nurol GYO imzası ile yükseliyor.

Queen Central Park Bomonti fiyat listesi!

Queen Central Park Bomonti fiyat listesi 894 bin 755 TL'den başlayarak değişiyor. Şişli Bomonti'de yükselen Queen Central Park Residence projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Concord İstanbul projesinde yüzde 1 KDV avantajı!

Yüzde 1 KDV, vergi ve harç muafiyeti avantajına sahip olan , Concord İstanbul Projesi iki metro istasyonu, metrobüs ile Marmaray bağlantısının hemen girişinde yer alıyor.

D’S Damat Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını açtı!

Erkek moda markası D’S Damat, Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını Bakü’de açtı. Metro Park’taki açılışta markanın yeni koleksiyonu tanıtıldı.

Fındıklı Parkı'na metro şantiyesi mi kuruluyor?

İstanbul Belediyesi, Beşiktaş sahiline kadar bölgedeki tek çocuk parkı ve yeşil alan olan Fındıklı Parkı’nda metro inşaatı için şantiye kurma çalışmalarına başladı.

Beyoğlu Fındıklı Parkı'nda metro inşaatı için şantiye kuruldu!

Beyoğlu’na bağlı bulunan Fındıklı Parkı başta olmak üzere Kabataş sahilindeki tüm yeşil alanlar ve parklar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından “metro” inşaat şantiyesi haline getirilmek isteniyor.

Fındıklı Parkı'nda metro inşaatı tartışması!

Kabataş- Mecidiyeköy metrosu inşaatının şaftı için üzerinde bir dolu ağaç bulunan Fındıklı Parkı seçilmiş. Oysa asıl metro istasyonu, Kabataş’taki füniküler, tramvay ve deniz ulaşımının biraraya geldiği transfer alanına bitişik olarak inşa edilecek.

Queen Central Park ulaşım!

Queen Central Park ulaşım bilgilerine göre proje; Taksim'e 5 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika uzaklıkta hayata geçirilecek. Yüzde 1 KDV uygulanan projede daire fiyatları 434 bin TL'den başlıyor.

Bomonti Queen Central Park iletişim!

Bomonti Queen Central Park iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 18 bin 326 metrekare olarak belirlenen projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor.

metro park kdv oranı Haberi

metro park kdv oranı


Toplam 1.412 rezidans daireden oluşan TeknikYapı Metropark projesindeki son 140 adet homeofis rezidans bloğu geçtiğimiz ay satışa sunuldu. Teknik Yapı Metropark projesinde başlayan 'Ramazan bereketi' kampanyasında 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor. Teknik Yapı, her iki seçeneğe ek olarak Ramazan süresince TeknikYapı Metropark projesinden daire alanlara çamaşır makinesi ve A buzdolabı hediye ederken, ödeme planlarındaki çeşitliliği artırdı. Peşinata göre 60 aya kadar avantaj sunuluyor. Buna göre yüzde 60 peşinat ödeyenler, kalan yüzde 40'lık tutar için 60 aya kadar sıfır konut finansmanı ile kredi kullanabilecek. Yüzde 5 peşinat ödeyerek rezidans daire almak isteyenlerin kalan yüzde 20 peşinat için sıfır finansman oranı ile 4 ara ödeme imkanı ve bakiye yüzde 75'lik tutar...