03 / 05 / 2024

Metro Properties sinpaş yapı işbirliği anlaşması imzalandı

Metro Properties sinpaş yapı işbirliği anlaşması imzalandı

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş , Sinpaş Yapı’nın Denizli’de inşa edeceği yeni projesi içerisinde yer alacak Alışveriş Merkezinin , yönetimi ve kiralaması için işbirliği anlaşması imzaladı..

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan ve 232 adet konutun yer aldığı Metro Life 4 blok şeklinde yükseliyor.

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

Sinpaş Metrolife fiyat listesi 2017!

Toplam 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından meydana gelen Metrolife projesi İstanbul Sancaktepe'de metro durağının hemen yanında yükseliyor. İşte Sinpaş Metrolife fiyat listesi 2017...

Sinpaş Gökorman'da yeşil ile gökyüzü buluşuyor!

Sinpaş GYO, Şile yolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında konumlanacak olan yeni projesi Gökorman'da doğa İle İç İçe olma avantajını sunuyor. Proje, metro, 3. Köprü ve TEM'e yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Sinpaş Samandıra Metro Life ile 554 konut yolda!

554 konut ile 64 ticarili olarak planlanan Samandıra Metro Life Projesi, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede daireler Şubat 2020'de teslim edilecek..

Metro Life Sancaktepe Evleri fiyatları!

Toplam 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından oluşan Sinpaş Metro Life projesi metro durağının hemen yanında inşa ediliyor. Metro Life Sancaktepe Evleri fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Metro Life Sancaktepe fiyat 2017!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Metrolife projesi 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. İşte Sinpaş Metro Life Sancaktepe fiyat 2017...

Sinpaş Metro Life fiyat!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Metro Life projesi Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Sinpaş Metro Life fiyat listesi 325 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Sinpaş Metro Life adres!

Sinpaş Metro Life adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe'de 544 konut, 10 bin metrekare çarşı alanı olacak...

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

NOT Gayrimenkul Real İzmit AVM'nin yeni sahibi oldu!

Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi NOT Gayrimenkul şirketine satıdı. Metro Properties Gayrimenkul Genel Müdürü Gündüz Bayer, ''Bu atılımla faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu''dedi

M1 Adana AVM'nin hedefi 170 mağaza sayısına ulaşmak!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group ortak yatırımı olan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017 Nisan ayında tamamlanacak olan büyüme ve yenilenme projesiyle ile 90 bin metrekare kiralanabilir alanda, 170 mağaza sayısına ulaşacak.

Metro Properties sinpaş yapı işbirliği anlaşması imzalandı Haberi

Metro Properties sinpaş yapı işbirliği anlaşması imzalandı


Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Tic. A.Şile Alışveriş Merkezi yatırım ve yönetiminde öncü kuruluş Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş , Sinpaş Yapı’nın Denizli’de inşa edeceği yeni projesi içerisinde yer alacak Alışveriş Merkezinin , yönetimi ve kiralaması için işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Metro Properties, Sinpaş’ın Denizli’deki 3 bin konutluk yeni projesi bünyesinde yer alan 40.000 metrekarelik alana sahip Alışveriş Merkezinin yönetim ve kiralamasını üstelenecek.  Denizli’nin ilk temalı ve karma (mixed use) kullanımlı konut projesi olarak çok yakında lanse edilecek olan proje, gerek Denizli gerekse Ege Bölgesi için daha birçok ilki hayata geçirecek.


Sinpaş Yapı ile Metro Properties arasındaki işbirliği anlaşması, 8 Temmuz 2014 Salı günü Sinpaş’ın iştiraklerinden Batı Ege Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik ve Metro Properties...