28 / 04 / 2024

metro turizm kaça satıldı

metro turizm kaça satıldı

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin iştiraki olan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş'nin yüzde 96'sı 21 milyon 120 bin TL bedelle Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye satıldı...

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

Turizm Bakanlığı açıkladı! Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı tesis sayısı 7 binden fazla...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sürdürülebilir Turizm Sertifika Programı dahilinde ilk aşamadaki kriterleri gerçekleştiren tesis sayısının 7 bini geçtiğini açıkladı.

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Tam 127 personel alımı yapılacak! Başvuruları kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 127 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlıyor?  Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023p personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

İstanbul’dan kaçışa EYT göçü de eklendi, o bölgede arsa bulmak mucize oldu!

Kahramanmaraş merkezli felaketin ardından 7 büyüklüğünün üzerinde bir depremin beklendiği İstanbul’dan kaçışa bu kez de EYT göçü eklendi. Megakentten kaçanların çoğunun adresi olan bu bölgede fiyatlar adeta uçarken artık arsa bulmak mucize oldu.

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur? İşte detaylar!

Asgari ücret artışı yaşlılık maaşını da vurdu! Yaşlılık maaşı kaça çıktı? Yaşlılık maaşı kaç ayda bir alınır 2022?

Yaşlılık aylığı ne kadar oldu? Asgari ücret zammı, pek çok kişiyi etkilemektedir. Bunların başında yaşlılık aylığı alan kişiler gelmektedir. Peki Yaşlılık maaşı kaça çıktı? İşte detaylar!

28 Ekim kargo çalışıyor mu? 28 Ekim de kargolar kaça kadar açık?

28 Ekim kargo çalışıyor mu? 28 Ekim de kargolar kaça kadar açık? soruları 28 Ekim’e az bir zaman kala sorulmaya başladı. İşte araştırılan yanıtlar!

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı?

28 Ekim’e sayılı saatler kala vatandaşlar, 28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Prefabrik ev temeli kaça mal olur 2022?

Prefabrik evlerin temelleri, normal betonarme yapılara göre farklılık göstermektedir. Peki Prefabrik ev temeli kaça mal olur 2022? İşte detaylar!

metro turizm kaça satıldı Haberi

metro turizm kaça satıldı

Metro'dan yapılan açıklama şöyle:


Şirket merkezimizde 26.11.2013 tarihinde saat 16:00'da toplanan Yönetim Kurulu'nda,

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 06.11.2013 tarihinde almış olduğu ve KAP vasıtası ile kamuoyuna duyurulmuş olan kararının devamı olarak;

Şirketimiz iştiraki olan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş'nin şirket değerlemesi Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından SPK lisanslı bir kuruluşa yaptırılmış olup değerleme raporu neticesinde iştirakimizin şirket değeri 22.349.888 TL olarak belirlenmiştir.

Şirketimiz Metro Ticari Ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'nin iştiraki olan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş'nin Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye şirketimiz iştirak oranı olan 96%' lık payına karşılık  21.120.000.-TL bedelle satılmasına,

Mevcudun oybirliği ile karar verilmiştir.


Avrasya GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulunun 26.11.2013 tarih ve 2013/35 sayılı toplantısında,


06 Kasım 2013 tarihinde şirketimiz tarafından KAP'ta yapılan açıklama uyarınca SPK Lisanslı...