18 / 05 / 2024

Metrocity kampanyaları

Metrocity kampanyaları

Metrocity Alışveriş Merkezi çekiliş kampanyası 4 Ekim – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında merkez içerisindeki mağazalardan 100 TL’ lik alış veriş yapan ziyaretçilerinin kampanyaya katılımı ile gerçekleştirildi...

Avrasya GYO Metrocity'deki dükkanı 8 bin 720 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Metrocity C Blok K.5 D.16 adresinde bulunan 316 numaralı bağımsız bölümü 1 yıllığına kiraya verdi.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metrocity A Blok 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Metrocity C Blok 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metrocity C Blok 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Konut satışları kampanyalar ile artacak!

2018 yılında çeşitlenmesi beklenen kampanyaların desteğiyle 1,4 milyon konutun satılacağı tahmin ediliyor..

Konut satışlarında kampanyaların etkisi büyük!

3. Göz Danışmanlık CEO’su ekonomist Hikmet Baydar, konut satışlarının beklentinin üzerinde olmasında kampanyaların büyük etkisi olduğunu ifade etti.

Sektörde konut kampanyaları yeniden hızlandı!

Konut geliştiricileri, ödemeleri kolaylaştıracak kampanyaları duyurmaya başladı. 600 lira taksitle markalı konut projelerine erişim imkanı sağlayan kampanyalar bile var. Taksit öteleyen kampanyalar da öne çıkıyor.

Kurban Bayramı konut kampanyaları 2017!

Kurban Bayramı'nda kampanya yarışına giren gayrimenkul firmaları müşterilere peşinat ve taksit ertelemeden, sıfır faize kadar bir çok kampanya sunuyor. İşte Kurban Bayramı konut kampanyaları 2017...

Gayrimenkulde Kurban Bayramı kampanyaları!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kurban Bayramı’na özel kampanyaları devreye soktu. İşte bayram fırsatları...

Konut satış kampanyalarında dikkat edilmesi gerekenler!

Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Soner Keleş, konut satış kampanyalarında dikkat edilmesi gerekenleri yazdı...

Avrasya GYO Metrocity A Blok kira sözleşmesi bildirisini yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metrocity A Blok kira sözleşmesi bildirisini yayınladı.

15 Temmuz sonrası konut kampanyalarıyla sektör toparlandı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "15 Temmuz sonrası hükümetimizin teşvikleri ile inen faiz oranları, GYODER ve Emlak Konut’un kampanyalarıyla Ağustos ve Eylül ayında gayrimenkul sektöründe satışlarda toparlanma sağlandı." dedi.

Ramazan Bayramı Konut Kampanyaları 2017!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyaları ile uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylıkları sağlanıyor.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları bu yıl da babaları unutmadı. Yaptıkları kampanyalarla çeşitli indirim imkanı sunan ev almayı kolaylaştırıyor. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2016...

Metrocity kampanyaları Haberi

Metrocity kampanyaları

Metrocity Alışveriş Merkezi’nin 10. yılına özel olarak düzenlemiş olduğu çekiliş kampanyası, 4 Ekim – 31 Aralık tarihleri arasında merkez içerisindeki mağazalardan 100 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerinin kampanyaya katılımı ile gerçekleştirildi. Milli Piyango İdaresi ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri ile birlikte, 08 Ocak 2014 Çarşamba günü gerçekleşen çekiliş sonucunda, muhteşem hediyeyi kazanan Ersin Kara, 30 Ocak 2014 tarihinde Metrocity Alışveriş Merkezi Müdürü Enver Şavkay'ın elinden muhteşem ödülün anahtarını teslim...