28 / 04 / 2024

metrohome kameroğlu yeni fiyatlar

metrohome kameroğlu yeni fiyatlar

Metrohome projesi İstanbul Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edildi. Projede konutlar için 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Alican İbrahimağaoğlu yeni şirket kurdu!

Alican İbrahimağaoğlu yeni şirket kurdu. Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Alican İbrahimağaoğlu tarafından Ataşehir'de kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni havalimanı metrosu yanıtı: Doğru yapılanı alkışlarız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  yeni havalimanı metrosuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Doğru yapılanı alkışlarız" dedi.

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 472 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hasan Gülseroğlu yeni şirket kurdu!

Maviyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Gülseroğlu ve Mehmet Cihan Karagöz bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Metrohome Suites-Residence-Cadde projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin bu yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İNTES Başkanı Celal Koloğlu'ndan yeni kabine açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yeni kabineye ilişkin açıklama yaptı. 

Kameroğlu Metrohome fiyatları!

Kameroğlu Metrohome fiyatları fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. 48 ay 0 faizle ödemelerin yapıldığı proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

metrohome kameroğlu yeni fiyatlar Haberi

metrohome kameroğlu yeni fiyatlar

İstanbul Beylikdüzü'de E-5 Otoyolu üzerinde yer alan Metrohome projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerine yer veridi. Projede teslimlerin Mayıs 2019 tarihinde yapılması planlanıyor. 

Beylikdüzü Metrohome Evleri projesi, 14 blokta toplam 1.200 konut ve 130 ticari birimden meydana geliyor. Metrohome Evleri Kameroğlu İnşaat imzası taşıyor.
 
Metrohome Evleri projesinde; sauna, fitness, gölet, konser alanı,yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, otopark gibi olanaklar bulunuyor. 
 
Metrohome Kameroğlu yeni fiyatlar!

Metrohome Evleri'nde fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu Metrohoem Beylikdüzü ödemeleri kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanırken yüzde 30 peşinat verildiğinde geri kalan 48 ay 0 faizle ödenebiliyor. 
 
Projenin satış ofisi, Beka Fabrikası Yanı, E-5 Üzeri Beylikdüzü/İSTANBUL
 
Tel: 444 24 63
Web: http://www.kameroglumetrohome.com
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com