14 / 05 / 2024

Metrokent-Kayaşehir Metro projesi

Metrokent-Kayaşehir Metro projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılında tamamlanacak olan Metrokent - Kayaşehir Metro hattı ile Başakşehir - Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattının ihalesi 30 Haziran 2014 Pazartesi günü gerçekleştiriyor.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattında 1 senede 5 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattını 1 senede 5 milyon 200 bin yolcunun kullandığını açıkladı.

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindi! Bakan resmen açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında hizmete açılacak!

Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nın çalışmaları sonlandı. Çok yakında hizmete açılacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı nereden geçecek? Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda hizmete açılacak!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı projesiyle ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Bu metro hattımızı da yapması gerekenler yapmadığı için üzerimize aldık" dedi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda tamamlanacak!

İBB'nin bütçesinin olmadığı gerekçesiyle durdurduğu Metrokent-Kayaşehir metro projesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu; metro hattının 18 ay sonra bitirileceğini açıkladı. 

Metrokent-Kayaşehir Metro projesi Haberi

Metrokent-Kayaşehir Metro projesi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Metrokent - Kayaşehir Metro hattı ile Başakşehir - Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattının ihalesini 30 Haziran'da gerçekleştiriyor.


Metrokent - Kayaşehir Metro hattı ve Başakşehir - Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı projeleri 2018 yılında tamamlanacak.



Metrokent - Kayaşehir Metro hattı ve Başakşehir - Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı ihalesi 30 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 10.00'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü'nde yapılacak.


15 kilometre uzunluktaki Başakşehir - Kayaşehir - Olimpiyat Tramvay Hattı ile 45 dakikada ulaşım sağlanacak. 9 istasyon olarak tasarlanan tramvay hattının istasyonları;


- Metrokent

- Oyakkent

- Fenertepe

- 17. Bölge

- 5. Bölge

- Kayaşehir Merkez

- Tekstil Blokları

- Güvercintepe

- Olimpiyat


3 kilometrelik Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı tamamlandığında 4,5 dakikada yolculuk yapılacak. 3 istasyonlu Başakşehir - Kayaşehir Metro...