29 / 04 / 2024

Kayaşehir metro ve tramvay hattı ihalesi 30 Haziran'da!

Kayaşehir metro ve tramvay hattı ihalesi 30 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılında tamamlanacak olan Metrokent - Kayaşehir Metro hattı ile Başakşehir - Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattının ihalesi 30 Haziran 2014 Pazartesi günü gerçekleştiriyor.



Kayaşehir metro ve tramvay hattı ihalesi 30 Haziran da!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Metrokent - Kayaşehir Metro hattı ile Başakşehir - Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattının ihalesini 30 Haziran'da gerçekleştiriyor.


Metrokent - Kayaşehir Metro hattı ve Başakşehir - Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı projeleri 2018 yılında tamamlanacak.


Kayaşehir metro ve tramvay hattı ihalesi 30 Haziran da!


Metrokent - Kayaşehir Metro hattı ve Başakşehir - Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı ihalesi 30 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 10.00'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü'nde yapılacak.


15 kilometre uzunluktaki Başakşehir - Kayaşehir - Olimpiyat Tramvay Hattı ile 45 dakikada ulaşım sağlanacak. 9 istasyon olarak tasarlanan tramvay hattının istasyonları;


- Metrokent

- Oyakkent

- Fenertepe

- 17. Bölge

- 5. Bölge

- Kayaşehir Merkez

- Tekstil Blokları

- Güvercintepe

- Olimpiyat


3 kilometrelik Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı tamamlandığında 4,5 dakikada yolculuk yapılacak. 3 istasyonlu Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı istasyonları şu şekilde;


- Metrokent

- Sağlık Kent

- Kayaşehir Merkez



İhale ilanı için tıklayın


Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


Geri Dön