09 / 05 / 2024

Metropark indirim

Metropark indirim

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Metropark projesinde başlayan 'Ramazan bereketi' kampanyasında 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor.

Metropark'ta 0,98 faizle!

Metropark'ta 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanı sunulan projede hemen teslim mobilyalı 2+1'ler yer alıyor.

Metropark İkitelli ödeme planı!

Toplam 1.272 konut ve 30 ticari birimden meydana gelen Metropark İkitelli projesinde nakit alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. Metropark İkitelli ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

İkitelli Metropark daire fiyatları!

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı İkitelli Metropark projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. İşte, İkitelli Metropark daire fiyatları...

Teknik Yapı Metropark İkitelli fiyat listesi!

Teknik Yapı Metropark İkitelli fiyat listesi 330 bin TL'den başlıyor. İkitelli Metropark Evleri projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim sunuluyor...

Metropark Rezidans Halkalı satılık!

Metropark Rezidans Halkalı satılık daire fiyatları 312 bin TL'den başlıyor. Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunan proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Metropark kampanyalı ödeme planı!

Metropark kampanyalı ödeme planı kapsamında nakitte yüzde 15 indirim uygulanıyor. Arsa alanı 213 bin 800 metrekare olarak belirlenen proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Metropark’tan yılbaşı fırsatı!

Teknik Yapı, 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatını bu kez Metropark ile sunuyor. Peşinatı yüzde 1’e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0’a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi.

Metropark Halkalı ödemeleri!

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükselen projede teslimler 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Projede son 100 adet evin satışı devam ediyor. Metropark Halkalı ödemeleri kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Halkalı Metropark satış ofisi iletişim!

Halkalı Metropark satış ofisi iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknik Yapı tarafından inşa edilen projede tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Teknik Yapı Halkalı Metropark'ta indirimi yüzde 15'e yükseltti!

Halkalı'nın yükselen değeri Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde 1'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi.

Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul'da kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için kampanya başlattı. 36 ay sıfır faiz, peşin ödemelerde ise yüzde 12 indirim!

Teknik Yapı MetroPark'ta 271 bin TL'ye 1+1!

Halkalı'da hızla yükselen ve yıl sonunda teslim edilmesi planlanan MetroPark projesinde yüzde 1 peşinat, yüzde 12'ye varan indirim, düşük faiz ve faizsiz ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak mümkün.

Metropark Halkalı ödeme seçenekleri!

Metropark Halkalı ödeme seçenekleri kapsamında peşinde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Metropark indirim Haberi

Metropark indirim

Toplam 1.412 rezidans daireden oluşan TeknikYapı Metropark projesindeki son 140 adet homeofis rezidans bloğu geçtiğimiz ay satısa sunuldu. Teknik Yapı Metropark projesinde başlayan 'Ramazan bereketi' kampanyasında 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor. Teknik Yapı, her iki seçeneğe ek olarak Ramazan süresince TeknikYapı Metropark projesinden daire alanlara çamaşır makinesi ve A buzdolabı hediye ederken, ödeme planlarındaki çeşitliliği artırdı. Peşinata göre 60 aya kadar avantaj sunuluyor. Buna göre yüzde 60 peşinat ödeyenler, kalan yüzde 40'lık tutar için 60 aya kadar sıfır konut finansmanı ile kredi kullanabilecek. Yüzde 5 peşinat ödeyerek rezidans daire almak isteyenlerin kalan yüzde 20 peşinat için sıfır finansman oranı ile 4 ara ödeme imkanı ve bakiye yüzde 75'lik tutar...