11 / 05 / 2024

Metropolis Yapı iftar

Metropolis Yapı iftar

Metropolis Yapı ve Gayrimenkul şirketi 18 Temmuz 2013 Perşembe günü Metropolis Yapı ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar'ın ev sahipliğini yapacağı iftar yemeği düzenliyor...

Evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL? İşte zincir marketlerdeki ürünlerin fiyat listesi...

Müslümanların kutsal ayı olan Ramazan'ın ilk iftarı 2 Nisan'da yapılacak. Peki iftar evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL’ye mal oluyor? Kırmızı et, beyaz et ve bakliyat fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 fiyat listesi!

Park Residences Cadde’de iftar buluşması yapıldı!

Anadolu Yakası’nda faaliyet gösteren emlak ofisleri ve gayrimenkul danışmanları Park Residences Cadde’de düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. 

Metal Yapı Konut, Aysha Dergisi'nin iftar davetine sponsor oldu!

Aysha Dergisi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda gerçekleşti.

İzmir Metropolis'te dünyanın en iyi korunmuş yapısı ortaya çıkarıldı!

İzmir Torbalı'daki Metropolis Antik Kenti'nde yürütülen kazılarda, dünyanın en iyi korunmuş tuğla tonoz yapılarından biri ortaya çıkarıldı.

Aksaray Müteahhitler Birliği iftar yemeği düzenlendi!

Müteahhitler Birliği tarafından dün akşam bir döner salonunda yapılan iftar yemeğine yaklaşık 300 kişi katıldı. Yemekte Aksaray'da yapılan hizmetler konuşuldu.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Seha Yapı Konya Kozağaç Bölgesi'nde yeni projeye başlıyor!

İttifak Holding'in, inşaat sektöründeki güçlü markası Seha Yapı, İttifak Holding'in ve holdinge bağlı şirketlerin üst düzey yöneticilerine, aileleri ile birlikte geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi.

216 Yapı sonbaharda yeni projelere başlayacak!

216 Yapı, çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. 216 Yapı Yönetim Kurulu Bilent Dündar, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada sonbaharda yeni projelere başlayacaklarının müjdesini verdi.

Karatay Yapı Denetim Dedeman Otel'de bir araya geldi!

Dedeman Otel'de düzenlenen iftar programına Karatay Yapı Denetim ortakları Sibel Dursun, Mehmet Aktaş, İpek Yolu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tahir Şahin, CHP İl Başkam Bekir Yetiştirici ve bir çok sayıda davetli katıldı.

Pendik YHT'yi bekliyor, törenden sonra 15 bin kişilik iftar yemeği var!

Ankara-İstanbul YHT hattının açılışı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle bugün Pendik’te yapılacak. Pendik Belediyesi, YHT açılışı sonrası Pendik Tren İstasyonu’nda 15 bin kişilik iftar yemeği verecek...

Kutlu Yapı iftar yemeği organizasyonu düzenledi!

Hendek de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kutlu Yapı Sahibi Ali Kutlu, Bayraktepe Tesislerinde düzenlendiği iftar yemeğinde, çalışanlarını ağırladı. Ali Kutlu iftar boyunca, çalışanlarının yanlarına giderek sohbet etti, Ramazanlarını kutladı...

Karatay Yapı Denetim, Dedeman Otel'de iftar yemeği verdi!

Karatay Yapı Denetim, çalışanlara ve inşaat sektöründe kendileri ile birlikte iş birliği yapan firmalara iftar yemeği verdi. Karatay Yapı Denetim ortakları Sibel Dursun ve Mehmet Aktaş'ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeği Dedeman Otel'inde gerçekleşti...

Hayat Sultanbeyli sakinleri iftar yemeğinde buluştu!

Hayat Sultanbeyli sakinleri iftar yemeğinde buluştu. Kaynak Yapı’ nın Sultanbeyli'de inşa etiiği Hayat Sultanbeyli projesinden ev alanlar dün akşam sosyal tesislerde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Metropolis Yapı iftar Haberi

Metropolis Yapı iftar

Metropolis Yapı ve Gayrimenkul şirketi 18 Temmuz 2013 Perşembe günü  Metropolis Yapı ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar'ın ev sahipliğini yapacağı iftar yemeği...