28 / 04 / 2024

Metropolitan İstanbul Kule otel projesi

Metropolitan İstanbul Kule otel projesi

Hotel Apartmens konseptinde olan İstanbul Esenyurt'taki Metropolitan İstanbul Kule'nin örnek otel daireleri hazırlandı. 5 yıldızlı otel gibi işletilecek olan proje, farklı özelliklere sahip dairelerden oluşuyor.

Skyland İstanbul Kule Rezidans fiyatları!

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Kule Rezidans projesinde 830 daire, 504 ofis ve 300 odalı otel yer alıyor. Skyland İstanbul Kule Rezidans fiyatları...

Metropol İstanbul Kule güncel fiyatları!

Metropol İstanbul Kule güncel fiyatları 600 bin liradan başlayarak değişiyor. Metropol İstanbul projesinde Kule etabı 2017'nin ilk yarısında teslim edilecek...

Adam Kule Dap Yapı satılık daire!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Dap Yapı satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.

Dragos Adam Kule Rezidans ödemeleri!

Dap Yapı tarafından inşa edilen proje İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükseliyor. Dragos Adam Kule Rezidans ödemeleri kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Dap Yapı Adam Kule Evleri iletişim bilgileri!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi. Dap Yapı Adam Kule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Adam Kule Dap Yapı Evleri fiyat!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen projede 36 aya kadar vade sağlanıyor. Adam Kule Dap Yapı Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 299 bin TL'den başlıyor.

Dragos Adam Kule Evleri fiyat!

Daire alanlarının 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükseliyor. Dragos Adam Kule Evleri fiyat listesi kapsamında 299 bin TL' den başlıyor.

Adam Kule Rezidans satış ofisi!

Adam Kule Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen projenin lansman öncesinde ön satışları devam ediyor.

Maltepe Adam Kule fiyatları ne kadar?

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede daireler 1+0 ve 1+1 şeklinde tasarlandı. Peki Maltepe Adam Kule fiyatları ne kadar?

Dap Yapı Adam Kule ulaşım!

Dap Yapı Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

Dragos Adam Kule ödeme planı!

Dragos Adam Kule ödeme planı kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Dap Yapı tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Maltepe ilçesinde hayata geçiriliyor.

Dap Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta inşa edilen Maltepe Adam Kule projesi Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Metropolitan İstanbul Kule otel projesi Haberi

Metropolitan İstanbul Kule otel projesi

Hotel Apartmens konseptinde İstanbul Esenyurt'taki Metropolitan İstanbul Kule'nin örnek otel daireleri hazırlandı. 5 yıldızlı otel gibi işletilecek olan proje, farklı özelliklere sahip dairelerden oluşuyor. Yatırım ve konsept danışmanlığım yürüten API Group'un Başkam Alper Apaydın, "Proje ile konut maliyetine otel dairesi satın alıyorsunuz" diyerek, yatırımın aylık kira gelirinin çok üstünde, günlük kiralama olarak geri döndüğünü belirtti. Şafak İnşaat'ın hayata geçirdiği projede, metrekare birim fiyatları bin 400 dolardan...