07 / 05 / 2024

Metropolitan

Metropolitan

Hotel apartments konseptinde İstanbul Esenyurt' taki Metropolitan İstanbul Kule'nin örnek otel daireleri hazırlandı. 5 yıldızlı otel gibi işletilecek olan proje, farklı özelliklere sahip dairelerden oluşuyor...

Emily Kernan Rafferty kimdir? Emily K. Rafferty kaç yaşında?

Emily Kernan Rafferty, müzelerin önde gelen isimlerinden biri olarak tanınan bir yönetici ve kültür aktivistidir. Metropolitan Sanat Müzesi'nin ilk kadın başkanı olan Emily K. Rafferty kimdir? İşte ayrıntılar...

TAV, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nın yeni yolcu salonunu işletecek! 

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'ye Metropolitan Washington Airports Authority tarafından, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yeni Yolcu Salonu işletme hakkı imtiyazı verildi...

Al Khobar Mixed Use projesine Architizer Awards’tan ödül!

Avcı Architects tarafından Suudi Arabistan’ın en büyük metropolitan bölgesinin Basra Körfezi kıyısında tasarlanan “Al Khobar Mixed Use” projesi Architizer A+ Awards’ta “Popular Choice” ödülünün kazananı oldu.

Metropolitan Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropolitan Global İnşaat Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye ile bugün Uğur Tunç, Tolunay Yıldız, Orhan Yıldız, Özbet Yıldız ve Köksal Cengiz ortaklığında kuruldu. 

Ankara'ya 11 yeni metro hattı geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Metropolitan Alanı Ve Yakın Çevresi Ulaşım Ana Planı projesiyle, 11 yeni metro hattı yapacak. Ankara'yı metro ağıyla örecek projeler 2038'de tamamlanacak.

İzmir Yeni Kent Merkezi Nazım İmar Planı onaylandı!

İzmir 2. İdare Mahkemesi İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Alsancak-Turan arasını kapsayan Yeni Kent Merkezi planlarında "Metropolitan aktivite merkezi" alanlarında parseller arası kullanım transferi olanağı sağlayan plan notunu onayladı.

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Advantage Properties International'dan Hotel Apartments sistemi!

ULUSLARARASI emlak ve gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak 2005 yılında Londra'da çalışmalarına başlayan API Türkiye'de Metropolitan İstanbul Kule, Prime Tower gibi projelere 'Hotel Apartments' sistemini uyguluyor..

Arçelik Good Design'da 13 ödül aldı!

Arçelik açıklamasına göre, Chicago Athenaeum Mimari ve Tasarım Müzesi ve Metropolitan Arts Press Ltd. Müze'nin her yıl düzenlediği Good Design Ödülleri'nde ödül alan ürünler ve grafikler, Müze'nin Kalıcı Tasarım Koleksiyonuna dahil ediliyor.

Babacan Yapı, otel dairesi konseptli Prime Towers için anlaştı!

Geçtiğimiz aylarda Şafak İnşaat ile Metropolitan Kule projesi için çalışmaya başlayan API Investment, bu kez de Babacan Yapı ile Prime Towers Kule için anlaştı.

Akdeniz Kentler Birliği İzmir'de toplandı!

Akdeniz Kentler Birliği Başkanı Mohamed İdaomar ve İspanya Barselona Metropolitan Alanı Başkan Yardımcısı Jordi Portebella I Calvete, izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte bir basın toplantısı düzenlendi.

İngiltere, Scotland Yard binasını 250 milyon sterline satıyor!

İngiltere’de tasarruf tedbirleri polisi de vurdu. Metropolitan Police bürosunun karargahı olan Londra'daki New Scotland Yard binası 250 milyon sterlin (yaklaşık 412 milyon dolar) açılış fiyatıyla satışa çıkarıldı.

Metropolitan İstanbul’da son 1+0 daireler satışta!

Yatırım ve konsept danışmanlığı Londra Merkezli API Invenstment tarafından yürütülen Metropolitan İstanbul Kule’de 5 yıldızlı lüks hotel dairelerinde son 1+0 daireler sahiplerini bekliyor. Bu özel dairelere sadece 1400 USD’den satışa sunuluyor...

Metropolitan Haberi

Metropolitan

Hotel apartments konseptinde İstanbul Esenyurt'taki Metropolitan İstanbul Kule'nin örnek otel daireleri hazırlandı. 5 yıldızlı otel gibi işletilecek olan proje, farklı özelliklere sahip dairelerden oluşuyor. Yatırım ve konsept danışmanlığını yürüten API Group'un Başkanı Alper Apaydın, "Proje ile konut maliyetine otel dairesi satın alıyorsunuz" diyerek, yatırımın aylık kira gelirinin çok üstünde, günlük kiralama olarak geri döndüğünü belirtti. Şafak İnşaat'ın hayata geçirdiği projede, metrekare birim fiyatları bin 400 dolardan...