10 / 05 / 2024

metruk binalar yıkılırmı

metruk binalar yıkılırmı

Yenişehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Hürriyet Mahallesi'nde, görüntü kirliliğine sebep olan ve mahalle sakinlerine rahatsızlık verdiği tespit edilen binaları yıktı...

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi ekipleri Hamidiye Mahallesinde bulunan terk edilmiş bir binanın yıkımını gerçekleştirdi. Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, sahipleri tarafından terk edilen binaların çevre için tehlike oluşturduğuna dikkat çekti...

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

İstanbul Çatalca'daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

İstanbul Çatalca'daki Hallaçlı, Aydınlar ve Karamandere mahallelerinde yer alan ruhsatsız binalar yıkılıyor...

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

Avcılar'da hasarlı binalar yıkılıyor!

Avcılar'da 1999 yılında meydana gelen Gölcük depreminde hasar gören yapılar yıkılıyor. Tahliye kararı alınan binaların doğalgaz, elektrik ve suları kesildi.

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor! 

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Adana Yüreğir'deki metruk binalar yıkıldı!

Adana Yüreğir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye ve vatandaşa rahatsızlık veren metruk binaları yıktı.

Afyon Emirdağ'da metruk binalar yıkılıyor! 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

İnegöl'deki 2 metruk bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, kullanılmayan tehlike arz eden 2 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde de tehlikeye neden olan binalar tek tek yıkılıyor.

Tekirdağ'da metruk binalar yıkılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ilçede tehlike yaratan metruk binaların yıkımına devam ediyor. İlçe genelinde bu sene 193 metruk bina yıkıldı.

Mamak'ta metruk binalar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Ankara Mamak Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımına da devam ediyor. 

metruk binalar yıkılırmı Haberi

metruk binalar yıkılırmı


Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan ve tehlike arz eden metruk binalarının yıkımını sürdürüyor.


Yenişehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Hürriyet Mahallesi'nde, görüntü kirliliğine sebep olan ve mahalle sakinlerine rahatsızlık verdiği tespit edilen binaları yıktı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, "Yaşanılabilir bir Yenişehir için ilk şart olan düzenli şehirleşme çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Belediyemiz, İmar Yasası ve yönetmeliklere uygun yapılaşma kuralları dikkate alınarak hazırlanan, plan ve projeler doğrultusunda oluşturulacak yapılaşmayı denetim altına almak, kaçak yapılaşmayı önlemek amacıyla tüm gayretiyle çalışmaktadır. Aynı zamanda sahipsiz, boş ve korunaksız binalar, sokak çocuklarının uğrak ve barınma yerleri haline gelmesi nedeniyle olumsuz görüntülere neden olmaktadır. Bu durum semt sakinlerini de çok...