05 / 05 / 2024

meva anadolu konum bilgisi

meva anadolu konum bilgisi

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Meva Anadolu nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Meva Anadolu fiyat!

Meva Anadolu fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Meva anadolu fiyat bilgisi ve proje detayları...

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi!

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Meva Anadolu nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Meva Anadolu satışta! Yeni Proje!

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli Çayırova'da hayata geçirilen Meva Anadolu'da satışlar başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 486 bin TL'den başlıyor.

Doka Evleri konum!

Doka Evleri konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde inşa edilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri bulunuyor. 

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 175 bin metrekare konut alanına sahip proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta yükseliyor.

İmga İnşaat Kurtköy Evleri konum!

İmga inşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy Evleri'nde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 olarak tasarlandı.İmga İnşaat Kurtköy Evleri konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de bulunuyor.

DKY Kartal konum!

DKY Kartal konum bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Soğanlık DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından FSM Köprüsü’ne 25 dakika mesafede yükseliyor.

Kurtköy Meva Park Evleri nerede?

Osmanlı İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy' de inşa edilen Meva Park Evleri'nin 2017 yılında teslim edilmesi bekleniyor. Peki Kurtköy Meva Park Evleri nerede?

Meva Park Evleri adres!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Meva Park Evleri Kurtköy 54 daire ve 2 dükkandan oluşacak. Meva Park Evleri adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Meva Park Konutları!

2 oda 1 salon daire tipinde tasarlanan Kurtköy Meva Park Konutları İstanbul Anadolu Yakası' nda Kurtköy' de yükseliyor. Proje Osmanlı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Dumankaya'da Haftanın Fırsatları! Anadolu Yakası'nda 64 bin TL'ye!

Bu hafta Dumankaya Haftanın Fırsatları bölümünde Anadolu Yakası'nda bulunan 6 projeye yer verildi. Haftanın Fırsatları'nda en avantajlı dairenin fiyatı 64 bin TL...

Diyarbakır'daki Anadolu'nun ilk mescidi koruma altına alınıyor!

Bekçi kulübesi olarak kullanılan Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki Anadolu'nun ilk mescidi Şeyh Halil Mescidi için Diyarbakır Valiliği harekete geçti

Anadolu'ya 3,5 milyar dolarlık otel yatırımı yapılacak!

Türk turizminin Anadolu'nun içlerine doğru yayılması turizm yatırımcılarını da harekete geçirdi. Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Turgut Gür, 2012 yılı sonuna kadar Anadolu'ya 3,5 milyar dolarlık otel yatırımı yapacaklarını açıkladı. Bu yatırım 70 bin

meva anadolu konum bilgisi Haberi

meva anadolu konum bilgisi

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkarılan Meva Anadolu projesi Zeray İnşaat tarafından hayata geçiriliyor

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi!

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Meva Anadolu nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Projede satışa sunulan 1+1 dairelerin fiyatları 486 bin TL, 2+1 daireler 661 bin TL, 3+1 daireler 871 bin TL, 4+1 daireler ise 1 milyon 312 bin TL'den başlıyor.

Mayıs 2022'de teslim edilecek daireler için özel ödeme kampanyaları da bulunuyor. Projeden daire almak isteyenler 25 bin TL peşinat ödeyerek, kendilerine özel taksit seçenekleriyle ev sahibi olabilir. Ödeme seçenekleri için satış ofisleriyle iletişime geçilmesi gerekiyor.

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgis!  

Yatay mimari anlayışının hakim olduğu projede, bahçe...