08 / 05 / 2024

mevduat bankası

mevduat bankası

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından yayınlanan verilere göre, tüketici kredilerinin 180 milyar 697 milyon 24 bin lirası konut konut kredilerinden oluştu...

Banka banka mevduat faiz oranları değişti! 1 milyon liranın getirisi ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) son açıkladığı verilere kapsamında, 1-3 aylık mevduat faizi yüzde 68,9'da yüzde 68,1'e kadar geriledi. Buna göre, bazı bankalar, mevduat faiz oranlarını güncelledi. 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar, en fazla faiz oranı veren banka hangisi?

Merkez Bankası açıkladı! TL mevduat faizinde sınırlı gerileme yaşandı...

TCMB, haftalık para ve banka istatistiklerini açıkladı. Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 26 Nisan ile biten haftada önceki haftaya göre 93,6 milyar lira yükselerek 16 trilyon 321,2 milyar liraya yükselirken faizlerde ılımlı bir düşüş gözlendi.

Merkez Bankası'nın faiz kararına 2 gün kala mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika banka banka aylık getiri!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler mevduat faizlerini tercih ediyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika mevduat faizi oranları...

Elinde 10 bin ve 45 bin TL birikmişi olanlar dikkat! Bankalar tek tek duyurdu: Mevduat faizleri tam bu kadar!

Merkez Bankası hem TL tasarrufun artmasını hem de düşük ve yüksek tutarlı tasarruflara uygulanan TL mevduat faiz oranlarının dengelenmesini isterken, bankalarda düşük tutarlı mevduata uygulanan faiz yüzde 50'yi geçti. İşte ayrıntılar...

Mevduat faizlerinde son dakika! Hangi banka, ne veriyor? İşte 1 milyon TL'nin 32 günlük Nisan 2024 getirisi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımlamış olduğu verilere göre 1-3 aylık TL mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Peki, 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar? 1 milyon ne kadar faiz getiriyor? Mevduat faizleri resmen fırladı!

Merkez Bankası'nın son faiz artışının ardından mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Bu durum mevduat faizlerine talebi artırırken vatandaşlar ''1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

Bankalardan yüzde 75 mevduat faizi teklifi! Duyan inanamadı

Merkez Bankası’nın geçen hafta yaptığı faiz artırımı kararının ardından, bankalar 3 aylık vadeli mevduat faizlerini yüzde 57’ye çıkardı. Gazeteci Barış Esen, bazı bankaların müşterilerine yüzde 75 faiz teklif ettiğini duyurdu.

Mevduat faizi oranları sorgulama 2024! Mevduat faizleri değişti! Hangi banka, ne kadar mevduat faizi veriyor?

Dün Merkez Bankası faiz kararı belli oldu. Banka 500 baz puan artırarak, mevduat faizlerini de değiştirdi. Mevduat faizleri değişti! Hangi banka, ne kadar mevduat faizi veriyor? Mevduat faizi oranları sorgulama 2024!

15 bin TL ile 30 bin TL'nin 32 günlük mevduat faizi ne kadar? 

Türkiye'de bankacılık sektörü, Merkez Bankası'nın son faiz kararları ile beraber hareketli günler geçiriyor. Buna göre, gerçekleştirilen yeni politikalar ve sıkılaştırma adımları, bankalar arasındaki mevduat faizi rekabetini de arttırdı. Buna göre, özellikle, 15 bin ile 30 bin lira arası mevduat yat

1 milyon TL'nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? Banka banka mevduat faizi hesaplaması!

Bankalarda mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Merkez Bankası politika faizlerinin yükselmesi ile mevduat faizleri yüzde 45 seviyesinde sabit kaldı. Peki Mart ayında 1 milyon liranın aylık faiz getirisi ne kadar oldu?

Mevduat faizleri yine güncellendi!  2 milyon TL'nin faiz getirisi ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, beklentilere paralel faizi yüzde 45'te sabit tuttu. Merakla beklenen bu karar sonrası bankaların da faiz oranlarında peş peşe güncellendi. Peki 2 milyon TL'nin faiz getirisi ne kadar oldu? İşte banka banka mevduat faizi rakamları...

Bankada parası olanlar hemen baksın! Paranız daha çok katlanacak! Mevduat faizi yüzde 52'yi aştı!

Dün açıklanan Merkez Bankası'nın politika faizi yüzde 42,5 seviyesine yükselmesinin ardından mevduat faizleri de yüzde 52'yi aştı.

mevduat bankası Haberi

mevduat bankası

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 13 Nisan ile biten haftada 32 milyar 473 milyon 509 bin lira artarak 1 trilyon 861 milyar 2 milyon 693 bin liraya yükseldi. 

Mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 180 milyar 697 milyon 24 bin lirası konut konut kredilerinden oluştu.

Ayrıca tüketici kredilerinin 6 milyar 183 milyon 752 bin lirası taşıt ve 204 milyar 944 milyon 471 bin lirası diğer kredilerden...