02 / 05 / 2024

Mevlana Müzesini kaç kişi ziyaret etti

Mevlana Müzesini kaç kişi ziyaret etti

Muammer Erol, Mevlana'nın 741. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri'nin değerlendirdiği, Dedeman Otel'de düzenlenen basın toplantısında; bu yıl etkinliklerin "Feyizler, safalar ziyade ola" temasıyla düzenlendiğini hatırlattı.

Dolar zirveye merdiven dayadı! 8 Kasım dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar?

Dolar/TL kuru zirvelere yakın işlem görürken yatırımcılar güncel dolar kurunu merak ediyor. Peki bugün dolar kaç lira? 8 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Devlet Su İşleri KPSS şartsız personel alımında Mayıs 2023 müjdesi! Sınavsız ve mülakatsız personel alımını kaçırmayın

Devlet Su İşleri KPSS şartsız personel alımında Mayıs 2023 müjdesi geldi. Sınavsız ve mülakatsız personel alımını kaçırmayın... İşte son başvuru tarihi...

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Sosyal yardım alanlar rakamlar bir bir belli oldu! Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı kaç TL? 

Sosyal yardım ödemelerine bu sene ara zam yapılı yapılmayacağı merakla araştırılıyor. Peki son dakika yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı kaç TL oldu? 

Sosyal destek ödemelerine ne kadar zam geldi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç TL? Peş peşe açıklandı

Devlet tarafından sunulan sosyal destek ödemelerinden ihtiyaç sahibi binlerce vatandaş faydalanıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla kaç TL oldu? 

Şubat ayı evde bakım parası kaç lira oldu? Peş peşe zam geldi! Başvuran tam bu kadar alacak! Hemen bu rakama bakın! 

Memur maaşlarındaki artışlar milyonlarca ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödenen sosyal yardım tutarlarını da yükseltti. Şubat ayı evde bakım parası kaç lira oldu? Peş peşe zam geldi! Başvuran tam bu kadar alacak! Hemen bu rakama bakın! 

BMW M serisi fiyatları belli oldu! En ucuz BMW M serisi kaç TL? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

BMW M serisi ocak ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW M serisi otomobillerin özellikleri neler? BMW M serisi fiyatları kaç lira oldu? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak'ta kaç TL olacak? Hemen bu rakamlara bakın! Peş peşe hesaplandı!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası için yapılacak yeni yıl zammı merakla araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşı kaç TL olacak? Hemen bu rakamlara bakın!

Peugeot 308 bu aya özel 0 faiz fırsatıyla! Peugeot 308 kaç lira? İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Peugeot 308 bu aya özel 120 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatıyla alıcılarını bekliyor. Peugeot 308 Kasım fiyatları kaç lira? İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla kaç TL olacak? Bir bir hesaplandı! Şimdi bakın!

Pek çok kişiyi ilgilendiren asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla sosyal destek miktarları da yükselecek. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç liraya çıkacak? İşte o rakamlar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023'te kaç TL'ye yükselecek? Tek tek hesaplandı! Hemen bakın! 

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla, 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, kronik hasta yardımı ve engelli aylığı gibi desteklerinde tutarları artacak. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç TL'ye yükselecek? Tek tek hesaplandı! Hemen bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla kaç lira olacak? Maaşlar tek tek hesaplandı! Şimdi bakın!

2023 Ocak ayında asgari ücrete, memur ile emekli maaşlarına gelecek zam merakla beklenirken, memur maaş katsayısındaki yükselişle yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara verilen maaşların kaç TL olacağı da araştırılıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç lira olacak?

Mevlana Müzesini kaç kişi ziyaret etti Haberi

Mevlana Müzesini kaç kişi ziyaret etti


Konya'da gerçekleştirilen ve 11 gün süren Mevlana'nın 741. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri'nde Mevlana Müzesi'ni, 70 bin kişi ziyaret etti. 


Konya Valisi Muammer Erol, Mevlana'nın 741. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri'nin değerlendirdiği, Dedeman Otel'de düzenlenen basın toplantısında; bu yıl etkinliklerin "Feyizler, safalar ziyade ola" temasıyla düzenlendiğini hatırlattı. 


Anma törenlerinin ardından organizasyon hakkında değerlendirme yapmak üzere toplandıklarını anlatan Erol, etkinliklerin de kentte maneviyatı yüksek bir ortam içinde geçtiğini ifade etti. 


"Şeb-i Arus törenleri Konya dışında yapılabilir mi?" tartışması 


Erol, Konya'da aralık ayı yaklaştığında Şeb-i Arus törenlerinin başka yerlerde yapılması tartışmalarının yaşandığını ifade ederek, "Şeb-i Arus törenleri 17 Aralık günü dünyada 170 farklı yerde, Mevlevi Dergahı'nda yapılıyor. Dün vardı, bugün var, yarın da olacak. Konyalılar olarak 'Konya dışında bu olmaz' diyerek 4 kıtada yapılan etkinliklere...