12 / 05 / 2024

Mevlüt Karakaya ankara

Mevlüt Karakaya ankara

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya kimdir? Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mevlüt Karakaya'nın biyografisi bu haberde...

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan açıklamaya tepki gösterdi.

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Etiyopya'nın Ankara'daki yeni Büyükelçilik binası açıldı!

Etiyopya'nın Ankara'daki yeni Büyükelçilik binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı...

Şuşa'ya inşa edilecek okul için görüşmeler yapıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa'ya inşa edilecek okul için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki heyet ile görüşme gerçekleştirdi. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki binasına aylık 293 bin TL kira ödüyor!

Et ve Süt Kurumu, başkent Ankara’nın Çukurambar semtinde yer alan 15 katlı binasına, ayda 293 bin lira kira ödüyor. 10 senedir aynı binada kiracı olan olan ESK, bu süre içinde milyonlarca TL ödedi.

Mevlüt Çavuşoğlu Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı.

Vergide yapılandırma istekleri gündemde!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, vergide yapılandırma istekleriyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yanıtlaması üzere meclise soru önergesi verdi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Mevlüt Karakaya ankara Haberi

Mevlüt Karakaya ankara

Mevlüt Karakaya kimdir?

Mevlüt Karakaya, 1963 yılında Ankara-Bala İlçesi Çavuşlu Köyünde (Çankaya İlçesi Çavuşlu Mah.) doğdu. Annesinin adı Hatice babasının adı Aşir'dır. Serpil hanımla evli olup, Gül Kadriye ve Alp Burak isminde iki çocukları vardır.


Mevlüt Karakaya, Ankara Ticaret Lisesi Bankacılık (1981) ve Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirdi (1985).


Mevlüt Karakaya, master (1988) ve Doktorasını (1992) Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe ve Finansman ABD'nda tamamladı. Aynı alanda 1994 yılında doçent, 2001 yılında da profesör oldu.


YÖK/Dünya Bankası'nın bir projesiyle ABD Indiana ve Purdue üniversitelerinde üç yarıyıl eğitim aldı. Michagine State Üniversitesinde kısa süreli araştırmada bulundu.


Mevlüt Karakaya, Dünya Bankasının bir projesinde Finans Yöneticisi olarak yurt dışında (1997-1998) bir yıl süreyle çalıştı. Çeşitli ülkelerde yürütülen projelerin finansal yönetim sistemlerinin...