05 / 05 / 2024

Mevsim Mudanya

Mevsim Mudanya

Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Mevsim Mudanya projesi 139 daireden meydana geliyor. İşte Mevsim Mudanya Evleri fiyat...

Mevsim Mudanya Atış Yapı fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Evleri projesi 11 blok olarak Atış Yapı tarafından hayata geçirildi. Bursa'da yer alan Mevsim Mudanya projesi 'Her Mevsim Deniz' sloganıyla tanıtılıyor...

Mevsim Mudanya Evleri fiyat!

Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Mevsim Mudanya projesi 139 daireden meydana geliyor. İşte Mevsim Mudanya Evleri fiyat...

Mevsim Mudanya fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Konutları 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. Atış Yapı imzası taşıyan projede toplam 139 daireye yer veriliyor...

Mevsim Mudanya Evleri Bursa'da yükseliyor! 155 bin TL'ye!

Mevsim Mudanya projesi Atış Yapı tarafından Bursa Mudanya'da hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları 155 bin TL'den başlıyor...

Vadi Mudanya'da teslimler ilk çeyrekte başlayacak!

Vadi Mudanya projeleri ile ailelere dört mevsim tatil köyü konsepti sunmayı hedeflediklerini kaydeden Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, dairelerin 575 bin ila 725 bin TL aralığında satıldığını bildirdi.

Vadi Mudanya’da oturumlar başladı!

Eşsiz doğası, kusursuz yaşam alanları ve her türlü ulaşım rahatlığı ile 4 mevsim hem sahil hem kent yaşamı sunan Vadi Mudanya'da ayrıcalıklı yaşam zamanı başladı.

Oymak Mudanya Evleri iletişim!

Toplam 80 daireden meydana gelen projede teslimler Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Oymak Mudanya Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0224) 248 09 09 olarak belirlendi.

Bursa Oymak Mudanya Evleri teslim tarihi!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 80 adet daire yer alıyor. Bursa Oymak Mudanya Evleri teslim tarihi Ekim 2015 olarak yapılması planlandı.

Oymak Mudanya Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede toplam 80 adet daire yer alıyor. Oymak Mudanya Evleri fiyatları 135 bin TL'den başlıyor, kata ve cepheye göre değişiyor.

Mudanya Balabancık Köyü imar planı değişikliği askıda!

Mudanya İlçesi, Balabancık Mahallesi, 129 ve 1130 sayılı parsellerin Teknik Altyapı (Geri Kazanım Tesis Alanı) alınmasına ilişkin 1/25000 ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı 5 Haziran'da askıdan inecek...

Mudanya sahillerinde dönüşüm başladı!

Bursa’nın turizm şehri olması için planlanan çalışmaların ilki olan Mudanya Sahil Düzenleme Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı...

Mudanya Sahil Düzenleme Projesi'nin temeli atıldı!

00 kilometrelik sahil bandına sahip Bursa Mudanya Sahil Düzenleme Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı.

Mudanya Moda Bademli satılık!

Toplam 157 adet daireden meydana gelen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Mudanya Moda Bademli satılık daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Mevsim Mudanya Haberi

Mevsim Mudanya

Bursa Mudanya'da hayata geçirilen  Mevsim Mudanya projesi beş katlı 11 blok olarak yükseliyor. 2019 yılında teslim edilmesi planlanan Mevsim Mudanya projesi konum olarak İDO İskelesi'ne 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 


'Her Mevsim Deniz' sloganı ile tanıtılan Bursa Mevsim Mudanya projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatiflerine yer veriliyor. 


Mevsim Mudanya Evleri fiyat!


Toplam 139 daireden oluşan Mevsim Mudanya Evleri'nde banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. Mevsim Mudanya Evleri fiyat listesi 155 bin TL'den başlıyor.


Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Mevsim Mudanya Evleri'nde daire sahiplerine yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, güvenlik, kapalı otopark gibi olanaklar sağlanıyor. 


Tel: 444 90 16

Web: http://www.mevsimmudanya.com/

Pınar...