04 / 05 / 2024

Meydan Halkalı satışa çıktı mı

Meydan Halkalı satışa çıktı mı

İstanbul'un en değerli bölgelerinden Halkalı'da Gül İnşaat - Gültaş İnşaat - Gülyapı A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Meydan Halkalı projesinde konutlar, home ofisler, mağazalar ve sosyal donatı alanları bulunuyor..

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Meydan Başakşehir projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO tarafından Halkalı Millet Bahçesi’ne komşu konumda inşa edilen, Küçükçekmece Gölü ve Marmaray istasyonunun yanı başında hayata geçirilen Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap satışa çıktı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Halkalı Millet Bahçesi’ne komşu, Küçükçekmece Gölü ve Marmaray istasyonunun yanı başında konumlanan Emlak Konut Bizim Mahalle 1. Etap satışa sunuldu.

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

EON Meydan satışa çıktı! 588 bin TL'ye!

YGA Yapı, İstanbul Sultanbeyli'de yeni bir projeyi satışa çıkardı. Sultanbeyli’de inşa edilen projede kaba inşaatın yüzde 40’ı öz sermaye ile gerçekleşti..

Meydan Eryaman satış ofisi!

Meydan Eryaman satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Meydan Eryaman projesi Ankara ili, Etimesgut ilçesi, Eryaman’da inşa edilen proje Dörtbey İnşaat ve BCM İnşaat ortaklığında yükseliyor. 

Meydan Ardıçlı satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin TL!

Özyurtlar Bahaş Ortak Girişimi, Esenyurt’ta inşa ettiği Meydan Ardıçlı projesini satışa sundu. Bin 683 konut ve 121 ticari üniteden oluşan Meydan Ardıçlı, şirket bünyesinde 60 aya varan vade imkanıyla lansmana çıktı.

Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire!

Toplam 287 daire ve 58 ticari üniteden meydana gelen Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Meydan Halkalı Projesi dükkan satış fiyatları!

Meydan Halkalı projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da Gültaş İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje kout ve dükkanlardan oluşuyor...

Meydan Halkalı Evleri satış fiyatları!

Meydan Halkalı Evleri satış fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Meydan Halkalı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor...

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna satışa çıktı!

Luxera Gayrimenkul, 3 projesiyle markalı konut sektörüne girdi. Luxera Residence, Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna satışa çıktı.

24 Gayrimenkul 2 yeni projesini satışa sunuyor!

Geliştirdiği 24 markalı projelerin satışlarını büyük oranda lansman döneminde gerçekleştiren 24 Gayrimenkul, Atakent ve Halkalı merkezdeki iki projesini satışa sunuyor.

Meydan Halkalı satışa çıktı mı Haberi

Meydan Halkalı satışa çıktı mı

Gül İnşaat - Gültaş İnşaat - Gülyapı A.Ş. ortaklığı tarafından Halkalı'da 8 bin 800 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirmekte olduğu Meydan Halkalı projesinde 55 - 141 metrekare aralığında, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde toplam 287 konut bulunuyor. 4 blok olarak tasarlanan Meydan Halkalı projesinde konutların yanı sıra ofisler, ticari birimler ile sosyal donatı alanları da bulunuyor.

İki bloğun home ofislere, diğer iki bloğun ise konutlara ayrıldığı Meydan Halkalı projesinde konut ve home ofislerin altında çinde 56 adet mağaza bulunan iki katlı çarşı bölümü yer alıyor. Aralık 2017 tarihinde tamamlanarak teslim edimesi planlanan Meydan Halkalı projesinde fitness center, kafe, restoran, AVM, kapalı otopark alanı, açık otopark alanı, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru, sauna ve deniz manzarası bulunuyor.