15 / 05 / 2024

Meydan İstanbul bayramda açık mı

Meydan İstanbul bayramda açık mı

Meydan İstanbul hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Meydan İstanbul AVM bayramda kaça kadar açık? Meydan İstanbul bayramda kaçta açılacak?

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

Optimum Meydan'da 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlayan Optimum Meydan İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Optimum Meydan'da fiyatlar 249 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Taksim Meydanı için özel malzemeler üretildi!

Taksim Meydanı, İstanbul’un uzun yıllardır her türlü yükünü taşıyor. Meğer o üzerine basıp geçtiğimiz zemin ne kadar önemliymiş. Alman ACO firması, zeminin drenajını yaparken 40 tonluk araçları ve kadınların ince topuklarını da gözetmiş.

Halkalı Meydan Rezidans satış fiyatları!

Halkalı Meydan Rezidans satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilen proje 8 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Meydan Halkalı Evleri iletişim!

Meydan Halkalı Evleri iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Gültaş İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçiriliyor.

Gültaş Meydan Halkalı iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 287 adet daire ve 56 ticari birimden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükseliyor.

Meydan Halkalı projesi satışa çıktı!

Gültaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Meydan Halkalı projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen projede 287 adet konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Üsküdar Meydan Düzenleme Projesi'nde son durum ne?

Üsküdar Meydanı'nda Marmaray İstasyonu inşası sırasında yapılan kazılarda çok sayıda eser ve mimari yapı bulunmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesince yürütülen Üsküdar Meydan Düzenleme Projesi'nde müze devre dışı bırakıldı.

Meydan Halkalı'da teslimler 2017 Aralık'ta!

İstanbul'un en değerli bölgelerinden Halkalı'da Gül İnşaat - Gültaş İnşaat - Gülyapı A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Meydan Halkalı projesinde konutlar, home ofisler, mağazalar ve sosyal donatı alanları bulunuyor..

Meydan İstanbul bayramda açık mı Haberi

Meydan İstanbul bayramda açık mı


Meydan İstanbul hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Meydan İstanbul AVM bayramda kaça kadar açık? Meydan İstanbul bayramda kaçta açılacak?


Meydan İstanbul bayram mesaisi:

Meydan İstanbul Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 14:00'te açılıyor. Meydan İstanbul akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Meydan İstanbul iletişim bilgileri:

Ihlamurkuyu, Balkan Cad. No:64, Ümraniye/İstanbul

(0216) 526 0101


Meydan İstanbul'a nasıl gidilir?