27 / 04 / 2024

Meydan Şili satılık

Meydan Şili satılık

Ankara Çankaya'da Geka & Gramarka İnşaat Ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Meydan Şili projesinde satış süreci başladı..

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Satılık ve kiralık konut fiyatları 2022'de ne olacak?

Satılık evlerdeki erişilemez fiyatlar ne kadar gerçekçi? Fiyatlardaki yükselişler devam edecek mi? Ekonomistler, şehir plancıları, inşaatçılar ve gayrimenkul değerleme uzmanları konuya ilişkin beklentilerini açıkladı...

Satılık ve kiralık konutlarda fiyat krizi nasıl çözülür?

Türkiye'de özellikle Kovid-19 salgınından sonra satılık ve kiralık konut fiyatlarında olağan dışı yükselişler gerçekleşmeye başladı. Uzman isimler satılık ve kiralık konuttaki fiyat krizine ilişkin konuştu ve çözümlerini anlattı...

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Meydan Ardıçlı Projesi satılık daire!

Meydan Ardıçlı Projesi satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4,5+1'e kadar tasarlanıyor. 27 blok olarak planlanan proje 15 Ekim'e kadar lansman fırsatları sürecek...

Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire!

Toplam 287 daire ve 58 ticari üniteden meydana gelen Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Meydan Ardıçlı Esenyurt satılık daire!

Meydan Ardıçlı Esenyurt projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. 36 ay sonra teslimleri yapılacak olan projede satılık daire fiyatları peşin ödemelerde 175 bin TL'den başlıyor...

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Meydan Halkalı Evleri satılık konut!

Meydan Halkalı Evleri satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede 12 ay vade imkanı sağlanıyor.

Gültaş Meydan Halkalı Evleri satılık!

Gültaş Meydan Halkalı Evleri satılık dairelerin fiyatları 328 bin lira + KDV'den başlıyor. Gültaş Meydan Halkalı Evleri 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Gültaş Meydan Halkalı satılık ev!

Gültaş Meydan Halkalı satılık ev fiyatları KDV hariç 328 bin TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 7 indirim uygulanan projede 287 adet konut ve 56 adet ticari birim bulunuyor.

Meydan Şili satılık Haberi

Meydan Şili satılık


Geka & Gramarka İnşaat Ortaklığı'nın Ankara Çankaya'da, Şili Meydanı'na komşu konumda, zemin+5 katlı tek blok olarak hayata geçirmekte olduğu Meydan Şili projesi satışa açıldı.

1+1 ve 2+1 daireler, 2+1 ve 3+1 dubleks olarak tasarlanan 32 dairenin yer aldığı Meydan Şili projesinde 1+1 daireler net 44 metrekare, 2+1 daireler net 60 ila 69 metrekare alana shaip olarak tasarlandı. Mart 2017 tarihinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Meydan Şili projesinde daireleirn tamamında ankastre ürünler standart olarak yer alıyor.

 
Meydan Şili Fiyatlar

1+1 daireler 350.000 TL ile 400.000 TL,

2+1 daireler 500.000 TL ile 550.000 TL arasında farklılık...