03 / 05 / 2024

Meydan ve Kahramanmaraş Caddesi açık avm

Meydan ve Kahramanmaraş Caddesi açık avm

Trabzon'un kent meydanının tarihi ve kültürel kimliğinin öne çıkarılarak yeniden eski canlılığına kavuşturulmasını amaçlayan ve Uzun Sokak, Meydan ve Kahramanmaraş Caddesini kapsayan Açık AVM Projesi toplantısı TTSO'da yapıldı

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

SON DAKİKA! Peş peşe deprem! Hatay ve Kahramanmaraş sallandı!

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Hatay ve Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! Malatya ve Kahramanmaraş’ta peş peşe deprem!

6 Şubat deprem felaketinin ardından bölgede küçük ve büyük şiddette çok fazla artçı sarsıntı meydana geldi. Bu kapsamda, yarım saat içinde Kahramanmaraş ve Malatya’da yine peş peşe artçı sarsıntı yaşandı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

TOKİ Erzincan, Elazığ ve Kahramanmaraş'ta zemin etüt raporu hazırlatacak!

Erzincan, Elazığ ve Kahramanmaraş İllerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 13 Şubat 2020 tarihinde saat 12:00'de yapılacak.

Almanya Aachen Yunus Emre Camisi ve meydanı açıldı!

Almanya'nın Aachen kentindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydan ve cami vatandaşın hızmetine açıldı. Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydana, "Cami Meydanı" (Moscheeplatz) ismi verildi.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

AVM yatırımcılarının gözü meydan ve caddelerde!

Yerli ve yabancı AVM yatırımcıları, şehir merkezlerinde yatırım yapmaya odaklandı. Merkezlerin yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, meydan ve caddelerin yatırımcıların radarında olduğunu kaydetti.

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Afyonkarahisar'a meydan ve alt geçit projesi!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı devam eden kent meydanı ve 3'üncü alt geçidin yapımında sona yaklaşıldı. Projelerin yakın zamanda tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor. 

Meydan ve Kahramanmaraş Caddesi açık avm Haberi

Meydan ve Kahramanmaraş Caddesi açık avm

    Gerçekleştirilen  toplantıya Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Özcan İlarslan ve esnaflar katıldı.


       Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, toplantıda yaptığı konuşmada Trabzon'da ticaretin kalbinin attığı Uzun Sokak ve Meydan bölgesinin yeni bir anlayış ve vizyonla yenilenmesi ve şehre kazandırılması gerektiğini söyledi.


 Vali Kızılcık, yurt dışında çeşitli örnekleri bulunan açık AVM'lerin bir benzerinin de bu alanda yapılabileceğini belirterek bu proje için konunun taraflarıyla kapsamlı çalışmalar yapılması gerektiğini ifade etti.


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise şehrin merkezini canlandıracak ve ticareti artıracak böyle...