17 / 05 / 2024

mez grup boğazköy

mez grup boğazköy

Bahçeşehir-Boğazköy Turgut Özel Bulvarı Boğazköy Villa İnşaatları mevkiide bulunan Yeşil Park Evleri, 38 adet dubleks villadan oluşuyor. Şu an satışı süren 5 villanın yer aldığı projenin inşaat alanı 7 bin 996 metrekare, satılabilir alanı ise 7 bin 400 me

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Pasifik Grup'un Ortaköy projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy'de satışa çıkardığı arsasının kazananı Pasifik Grup oldu. Emlak Konut GYO ve Pasifik Grup Gayr. Yat. A.Ş. & Pasifik Gayr. Yat. İnş. A.Ş. İş Ortaklığı arasında yer teslimi yapıldı.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Sarot Grup'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Bolu Mudurnu’da hayata geçirdiği şato tipi villaları ile gündeme gelen Sarot Grup, mahkemeye yaptığı konkordato başvurusunda bu defa olumlu sonuç aldı. Gruba bağlı olan üç şirket için de 1 yıllık kesin mühlet kararı verildi.

Arnavutköy'de 2 ASM'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi ve Nenehatun Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

The BO Viera 200 milyon dolarlık yatırımla hayat buluyor!

BESA Grup, Bodrum'da geliştirdiği To neo projesi The BO Viera'yı 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Projede yer alan otelin 2022 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Eş tarafından kuruldu.

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

mez grup boğazköy Haberi

mez grup boğazköy

Arsa alanı 14 bin 819 metrekare olan Yeşilpark Evleri, Bahçeşehir'de konumlandırılıyor. Mez Grup projesi olan Yeşilpark Evleri'nde 2009 yılından bu yana yaşam devam ediyor. 2006 yılında yapımına başlanan projede konutlar hemen teslim ediliyor.

Doğa ile içiçe yaşamanız için planlanan Yeşilpark Evleri; masmavi gökyüzü, çeşit çeşit ağaçları ve rengarenk çiçekleri ile düşlediğiniz yaşam tarzına kavuşmanızı bekliyor. Site sakinlerinin kullanımına özel; havuzdan bara, fitness center'a kadar birçok sosyal alan yer alıyor.

Bahçeşehir-Boğazköy Turgut Özel Bulvarı Boğazköy Villa İnşaatları mevkiide bulunan Yeşil Park Evleri, 38 adet dubleks villadan oluşuyor. Şu an satışı süren 5 villanın yer aldığı projenin inşaat alanı 7 bin 996 metrekare, satılabilir alanı ise 7 bin 400 metrekare.

YeşilPark Evleri'nde 200 metrekare 3 oda 1 salon villaların satışları devam ediyor. Bu villaların...