02 / 05 / 2024

mezitli dolu yağışı

mezitli dolu yağışı

Mersin'de etkili olan dolu nedeniyle Mezitli ilçesinde 4 hayvan çiftliği yıkıldı...

Eyüpsultan'da korku dolu anlar! 3 gecekondu boşaltıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan İlçesi'nde 3 gecekondu acil şekilde boşaltıldı. Zemininde çökme meydana gelen bölgede panik dolu anlar yaşandı.

Dikkat! İstanbul için sarı alarm verildi: Bu saatlerde dikkatli olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya Bölgesi'nde yer alan 5 ili sarı kodla uyararak ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı konusunda vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Bu iller arasında İstanbul da bulunuyor.

Meteoroloji’den hortum uyarısı! 26 il için sarı kod verildi! Hava durumunu kontrol etmeden dışarı çıkmayın!

Hazirana girmemize rağmen ülkemizde hala kuvvetli yağışlar meydana geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hortum ve dolu yağışına karşı uyardı! İşte detaylar!

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

RAMS City Haliç’te yerinizi alın! İstanbul’u dolu dolu yaşayın!

RAMS City Haliç ile gerçek İstanbul’u yaşayın. RAMS City, Türkiye’deki 5’inci projesi ile geliyor. İşte detaylar!

Yeni Suzuki Swift’le dolu dolu yaşa! Suzuki Swift 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Suzuki Swift’de bulunan gelişmiş ön algılama sistemleri, ön cama takılı bir monoküler kamera ve lazer sensör sistemi kullanır. Japon otomotiv devi Suzuki’nin yeni gözdesi Swift Hibrit’in Ekim 2022 fiyat listesini sizin için hazırladık.

Beyaz eşya alışverişiniz için fırsatlar A101 25 Ağustos Perşembe kataloğunda! İşte A101 25 Ağustos Cuma kataloğu!

A101 aktüel ürün katalogları, her zaman olduğu gibi bu hafta da çokça inceleniyor. İndirimli ürünlerle dolu olan aktüel bu hafta da dolu dolu. Eviniz için beyaz eşya ürünleri A101 25 Ağustos Perşembe günü aktüel kataloğunda! İşte haberin devamı..

Meteoroloji’den 8 ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Bu haberi okumadan evden çıkmayın!

MGM'den ani sel, yıldırım, su baskını, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Sivas'ta sel nedeniyle 7 ev hasar gördü!

Sivas'ın Ulaş ilçesi Güneşli köyünde dolu yağışından sonra meydana gelen selde 7 ev hasar gördü.

Mersin Mezitli TOKİ'de kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Mersin'in Mezitli ilçesinde inşa edilecek 262 konut için kuralar çekildi. Kurada ismi çıkan vatandaşlar sevinç göz yaşları döktü.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Ali Ağaoğlu'na dolu darbesi!

27 Temmuz'da yaşanan dolu felaketinde Ali Ağaoğlu'nun süper lüks otomobillerinin büyük hasar gördüğü ortaya çıktı.

mezitli dolu yağışı Haberi

mezitli dolu yağışı


Mersin'de etkili olan dolu nedeniyle Mezitli ilçesinde 4 hayvan çiftliği yıkıldı. 

     Merkez Mezitli ilçesine bağlı Tol köyünde dolu nedeniyle ekili alanlar ve evlerde zarar meydana geldi, bazı hayvan çiftlikleri yıkıldı. Yağış sonrası köylüler evlerindeki hasarı onarmak için çalışmalara başladı. Kaymakamlık yetkilileri de hasar tespitine yönelik inceleme başlattı. 

     Köy Muhtarı Arif Şişek, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece yarısı başlayan dolunun sabahın erken saatlerine kadar sürdüğünü söyledi. 

     Yağış nedeniyle hayvan çiftlikleriyle evlerin zarar gördüğünü ifade eden Şişek, şunları kaydetti: 

     "Hasarımız çok, sevindirici olan tek şey ise can kaybının olmaması. Köyümüzdeki 3 tavuk çiftliği ile 1 büyükbaş hayvan çiftliği tamamen yıkıldı. Çiftliklerde bulunan 3 büyükbaş, 30 küçükbaş ve 80 bin civarında kanatlı hayvan telef oldu. Bir çiftlik de hasarlı....