29 / 05 / 2024

Mezo Moda yeni mağaza

Mezo Moda yeni mağaza

Mezo Moda ismi ile mağazalar açmaya başladı. İstanbul Kanyon'da kısa süre önce ilk mağazasını açan Garakhanova, İtalya'dan O Bag marka çantaları getiriyor.

Eski malzemeler yeni binalarda kullanılıyor!

Heavenlymade Tasarım Ofisi yeni, trend ya da moda olandan etkilenmeyen mimari projeleriyle ön plana çıkıyor.

Yeni moda e-devlet dolandırıcılığına dikkat!

Gün geçmiyor ki yeni bir dolandırıcılık vakası olmasın, emek hırsızları, kolay yoldan para kazanmak isteyenler şimdi de milletin e-devlet şifrelerine göz dikmiş durumda maalesef. Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, E-devlet dolandırıcılığı konusunda uyardı...

Adana Pozantı'nın yeni yaşam merkezi Moda Evleri!

Yeni projeler ile her geçen gün değeri katlanarak artan Pozantı'da özel projelere imza atan Hürcan Özcan inşaat, bölgenin modernleşen yüzünde önemli katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.

Mezo Moda 20 mağaza açacak!

Mezo Moda ismi ile mağazalar açmaya başladı. İstanbul Kanyon'da kısa süre önce ilk mağazasını açan Garakhanova, İtalya'dan O Bag marka çantaları getiriyor.

Mimaride yeni trend kültürlerin yok olmasını önlüyor!

Dünya her gün yepyeni bir akımla karşı karşıya… Gelişen moda sektörü teknoloji ile hız kaybetmeden geleceği yakalayabilmeye çalışıyor. Bu doğrultuda iç mimaride yeni trend; geçmiş ile gelecek ardasında ki bağı kopartmamak.

Ankara Mamak'a yeni moda merkezi!

Kentsel dönüşümle Başkent'in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı açıldı.

H&M yıl sonuna kadar 7 yeni mağaza açacak!

Moda devi H&M, Türkiye’de tüm planlarını güçlü büyüme üzerine kurdu. Yıl sonuna kadar 7 yeni açılışla mağaza sayısı 58’e çıkacak. Avrupa’nın merkez ofisi olan Türkiye’de istihdam 3 bini geçecek

Toya Moda'dan Babalar Günü kampanyası!

Toya Moda, babalar gününe özel bir kampanya başlattı. Banka Kredili ödemelerde yüzde 0,69 kredi oranı ve yüzde 1 peşinat veya firma bünyesinde 36 ay vadeli taksitlerle ev sahibi olabilmek için babalara yeni bir fırsat sunuyor.

Ankara'nın yeni alışveriş konsepti Moda Sokağı!

Ankara’nın yeni alışveriş konsepti “Moda Sokağı”, Kızılay’da 76 metre yüksekliğindeki 24 katlı ünlü gökdelenin altında açıldı.

İnşaat sektöründe yeni moda A Plus ofisler!

Türkiye'de ofis konsepti anlayışı, her geçen gün ciddi değişim ve gelişim gösteriyor, inşaat sektörü de buna paralel olarak, yeni "marka ofis projeleri" geliştiriyor.

DeFacto bu yıl 100 yeni mağaza açacak!

Global moda markası olma vizyonuyla yatırımlarına devam eden DeFacto, gelecek 10 yıllık döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. DeFacto bu yıl 100 yeni mağaza açacak.

Toya Moda'da ödemeler 15 ay ertelendi!

Toya Yapı Basın Ekspress'te inşa ettiği Toya Moda için yeni bir kampanya başlattı. Buna göre projeden konut alanlar bankadan kredi çekseler bile teslime kadar ödeme yapmayacak.

Toya Moda Sefaköy kampanya!

Toya Grubu Toya Moda projesinde teslimat garantili yeni bir kampanya başlatıldı. İşte, Toya Moda Sefaköy kampanya detayları...

Mezo Moda yeni mağaza Haberi

Mezo Moda yeni mağaza

Nabat Garakhanova Azerbaycan kökenli bir kadın girişimci.  Galatasaray Üniversitesi mezunu.  Aynı zamanda İslam Konferansı Gençlik Müdürü. Beş dil bilen Nabat Hanım'ı sayfalarımıza çeken özelliği ise ilginç bir girişimci olması. 


Garakhanova'nın sessiz sedasız bir süredir perakende sektörüne yatırım yaptığını öğrendik. Mezo Moda ismi ile mağazalar açmaya başladı. İstanbul Kanyon'da kısa süre önce ilk mağazasını açan Garakhanova, İtalya'dan O Bag marka çantaları getiriyor. Bu markanın Azerbaycan ve Gürcistan satış haklarını da alan Nabat Hanım Türkiye'de franchising ile büyümeye karar vermiş. İlk etapta Ankara'da mağaza açmak için çalışmalara başladığını öğrendik. Yine öğrendiğimize göre ilk etapta 20 mağaza açmak için çalışma başlatan Nabat Hanım bu mağazalar için yeni girişimciler arıyormuş.  Nabat Hanım'ın aynı zamanda dijital platformlar üzerinden marka tanıtımı yapan Mezo Digital isimli bir...