15 / 05 / 2024

Mezo Moda 20 mağaza açacak!

Mezo Moda 20 mağaza açacak!

Mezo Moda ismi ile mağazalar açmaya başladı. İstanbul Kanyon'da kısa süre önce ilk mağazasını açan Garakhanova, İtalya'dan O Bag marka çantaları getiriyor.



Nabat Garakhanova Azerbaycan kökenli bir kadın girişimci.  Galatasaray Üniversitesi mezunu.  Aynı zamanda İslam Konferansı Gençlik Müdürü. Beş dil bilen Nabat Hanım'ı sayfalarımıza çeken özelliği ise ilginç bir girişimci olması. 


Garakhanova'nın sessiz sedasız bir süredir perakende sektörüne yatırım yaptığını öğrendik. Mezo Moda ismi ile mağazalar açmaya başladı. İstanbul Kanyon'da kısa süre önce ilk mağazasını açan Garakhanova, İtalya'dan O Bag marka çantaları getiriyor. Bu markanın Azerbaycan ve Gürcistan satış haklarını da alan Nabat Hanım Türkiye'de franchising ile büyümeye karar vermiş. İlk etapta Ankara'da mağaza açmak için çalışmalara başladığını öğrendik. Yine öğrendiğimize göre ilk etapta 20 mağaza açmak için çalışma başlatan Nabat Hanım bu mağazalar için yeni girişimciler arıyormuş.  Nabat Hanım'ın aynı zamanda dijital platformlar üzerinden marka tanıtımı yapan Mezo Digital isimli bir şirketi daha var. THY, Avea, Polisan, Torku ve TİM gibi farklı sektörlerden kurumlarla çalışan Garakhanova Türkiye dışında da yatırım için çalışmalar yapıyor... 


Para


Geri Dön