15 / 05 / 2024

MG Taşkın Turizm İnşaat adres

MG Taşkın Turizm İnşaat adres

MG Taşkın Turizm İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Taşkın tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Sel, taşkın risklerine karşı tahmin ve erken uyarı sistemleri devreye alınacak...

Tarım ve Orman Bakanlığı, taşkınların yol açabileceği muhtemel hasarların minimum düzeye indirilmesi amacı ile taşkın tahmini ve erken uyarı sistemlerini peyderpey havzalarda uygulamaya alacaklarını açıkladı. İşte haberin detayları...

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Bünyamin Taşkın tarafından kuruldu.

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Taşkın tarafından kuruldu.

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Taşkıran tarafından kuruldu.

Beyza Taşkın: İstanbul’da yıkım daha büyük olur! 

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem, akıllara büyük İstanbul depremini getirdi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyza Taşkın, İstanbul'da yaşanacak depremin daha büyük yıkımlara neden olacağını dile getirdi. 

Pastel Taşımacılık Seyahat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Pastel Taşımacılık Seyahat Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Olgun tarafından kuruldu. 

Trabzon İnteraktif Taşkın Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımına Kasım 2019 tarihinde başlanan "İnteraktif Taşkın Müzesi" tamamlandı.

MG Taşkın Turizm İnşaat adres Haberi

MG Taşkın Turizm İnşaat adres

MG Taşkın Turizm İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Taşkın tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


MG Taşkın Turizm İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde   ve  yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini  pazarlamasını...