11 / 05 / 2024

MH Güzel Yapı iletişim

MH Güzel Yapı iletişim

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bakanlıktan ev hanımlarına güzel haber! Ödemeler hemen hesaplara yatıyor! İşte detaylar!

Ev hanımlarına devlet destekli ödemeler yapılacak. Aile ve Sosyal Yardım ve Hizmetler Bakanlığı ev hanımlarına güzel haberi verdi. İşte detaylar!

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

İstanbul'un en güzel yapılarından Kuşkonmaz Camii'nde skandal!

Üsküdar'da bulunan ve Mimar Sinan'ın en güzel eserleri arasında yer alan Kuşkonmaz Camii de denilen Şemsi Paşa Camii'nde çalışmalara başlandı. Camiinin yalı cami olma özelliğini ve orijinalliğini yok edecek yol yapımı çalışması tepki çekti.

Yason Burnu'na dolgu yapılmasına Mustafa Adıgüzel'den tepki!

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Yason Burnu'ndaki çevre düzenlemesi ve dolgu yapımına tepki gösterdi. Adıgüzel, "Geri dönüşümsüz çevreye zararları var" dedi...

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Adıgüzel ve Mehmet Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Güzelçamlı'da yat limanı projesi davalık oldu!

Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da yapılması planlanan yat limanı için hazırlanan "ÇED Olumlu" raporunun iptal edilmesi için dava açıldı.

Zekeriya Mutlu: Kira artışları TÜFE'ye göre yapılacak!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, kamu ve özel mülklerin kiralarındaki artışların artık tüketici enflasyonunun 12 aylık ortalamasına göre yapılacağını söyledi.

Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Dünya genelinde en güzel havalimanları seyahat otoriteleriyle yapılan anketlerle ve  mimar ve mühendislerinin öncülük ettiği sivil toplum kuruluşlarının deneyimli jürileri tarafından seçiliyor. Peki, Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Özdemir Erdoğan: Uluslararasında bizi temsil edecek güzel bir yapı!

Yeni AKM projesi kültür sanat dünyasından beğeni topladı. Sanatçı Özdemir Erdoğan yeni AKM projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Gerçekten uluslararası alanda bizi gururla temsil edecek güzel bir yapı." dedi

Güztaş Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Güztaş Yapı Sanayi Limited Şirketi Emre Güzel ve Haluk Sertkaya ortaklığında  100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hedefimiz 6 milyon vatandaşımızı daha güvenli yapılara taşımak!

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Fuar ve Zirvesi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, "Hedefimiz 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı daha güvenli ve güzel yapılara taşımaktır" dedi.

MH Güzel Yapı iletişim Haberi

MH Güzel Yapı iletişim

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar iş yeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...