27 / 04 / 2024

MHD Basel Bouz Alasal

MHD Basel Bouz Alasal

Bouz Al Asal Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, MHD Basel Bouz Alasal, Ahmad Bouz Alasal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu.

Kredi çekecekler dikkat! Yeniden hesaplanacak

Banka kredileri ile ilgili flaş gelişme. Basel Bankacılık Denetim Komitesi tarafından yayımlanan standartlara uyum kapsamında, bankalarca risk grupları belirlenerek, bunlara göre kredi sınırları hesaplama yapılacak. İşte tüm detaylar...

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile MHD Alı Khaled tarafından kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alı Khaled tarafından kuruldu.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Alkanjı Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkanjı Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mhd Anas Alkanjı tarafından kuruldu.

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta Mhd Bashar Alnajjar ve Mhd Shadi Alnajjar ortaklığında kuruldu.

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Basel Rahhal tarafından kuruldu.

Farfoush Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Farfoush Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile MHD Saıd Chıkhanı ve Mohammed Ghadesh ortaklığında kuruldu.

Exprozone Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Exprozone Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Sulaıman Alhennawı ve Muhammed Alakkad tarafından kuruldu.

Barbarossa Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barbarossa Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10 bin TL sermaye bedeli İle Ahmed Kamıl  ve Mhd Basel Şikaki tarafından kuruldu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   10 binTL sermaye bedeli  ile Mhd Husseın Daoud ve  Nevin Can tarafından  kuruldu.

MHD Basel Bouz Alasal Haberi

MHD Basel Bouz Alasal

Bouz Al Asal Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, MHD Basel Bouz Alasal, Ahmad Bouz Alasal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Bouz Al Asal Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi...